Even in een tussenuur een spelletje spelen, ’s avonds voor je gaat slapen of gewoon als je je verveelt. Van spelletjes krijgen we nooit genoeg! Ben je nog op zoek naar wat inspi voor leuke spelletjes voor op je telefoon? Check hier de leukste game apps!

Snow Roll (iOs, Android en Windows)
Ken je het spelletje Flappy Bird nog? Dit is ook zo’n verslavend spelletje waarbij je uren door kunt gaan om een zo hoog mogelijke score te halen. Het is de bedoeling dat je een pinguïn op een enorme sneeuwbal veilig door het bos stuurt, zonder dat je bomen en rotsen raakt. De sneeuwbal blijft maar rollen, dus je moet telkens op het scherm tikken om de goede kant op te gaan.

Stick Hero (iOs, Android en Windows)
In Stick Hero moet je zo ver mogelijk komen met je figuurtje, door van het ene naar het andere platform te lopen. Je gebruikt een stok die je zo lang kunt maken als je zelf wilt, door op het scherm te drukken. Het ninja-figuurtje wandelt dan over je stok heen van de ene naar de andere kant. Maar pas op, als de stok te lang of te kort is val je en ben je af!

Mr Jump (iOs en Android)
Nog zo’n verslavend spelletje zoals Snow Roll en Stick Hero is Mr Jump. Ga verschillende levels door met je poppetje door te springen en kijk uit voor de obstakels.

Candy Crush Soda Saga (iOs en Android)
Spelen met snoepjes, wie wil dat nu niet? In dit spelletje draait het om het wegspelen van snoepjes door rijen te maken van minimaal drie snoepjes. Candy Crush Soda Saga is weer een nieuw spel van de makers van Candy Crush. Er zijn veel nieuwe functies zoals nieuwe speltypes, snoepjes en mooie nieuwe speelomgevingen.

Crossy Road (iOs, Android en Windows)
Breng je kippetje veilig naar de overkant door de weg over te steken, maar kijk uit voor het verkeer op een snelweg, spoorbaan of in het water. Er is geen overkant, er komen steeds weer nieuwe wegen waar je over moet steken. Op het groene gedeelte kun je tussendoor even op adem komen, maar niet te lang, want dan ben je af.

Snake ’97 retro telefoon game (iOs, Android en Windows)
Vroeger was Snake helemaal hot, en nu is het weer terug. Snake is nu gewoon te downloaden op je smartphone. Het werkt simpel. Pak zoveel mogelijk voedsel voor de slang zodat zijn staart groeit, maar pas op dat je de staart niet raakt!

Angry Birds (iOS, Android en Windows)
Angry Birds viert binnenkort alweer zijn vijfde verjaardag! De bad piggies hebben de eieren gestolen, en de angry birds willen ze zo snel mogelijk terug! Er zijn heel veel verschillende versies te downloaden van Angry Birds zoals Rio, Go, Seasons en Star Wars.

Cut The Rope 2 (iOs, Android en Windows)
In Cut The Rope 2 probeer je puzzels op te lossen door touwtjes door te snijden met je vinger, en daardoor allerlei mechanismes in beweging te zetten. Met de vijf vriendjes die in het spel voorkomen kun je Om Nom helpen zijn snoepjes te krijgen.

Lees ook: De leukste game apps om te spelen tegen elkaar