Na een hittegolf komt… juist, de herfst. Langzaam maar zeker gaan de blaadjes toch echt van de bomen vallen en wordt het weer tijd om je binnen te verschuilen met een kopje thee en een goede serie. Gelukkig is er heel wat te zien!

#1. Teen Wolf
In Amerika is het al lang uit, maar op 1 september is seizoen vijf ein-de-lijk verschenen op Netflix. Ben jij al wat verder en wil je meteen zien hoe het laatste seizoen (snik!) eruit komt te zien? Op 15 november gaat seizoen 6 van start in Amerika.

#2. This is Us
Houd je van films als Love Actually en Valentine’s Day? Dan is This is Us misschien ook wel wat voor jou. Deze serie volgt verschillende mensen die iets gemeen hebben, zoals hun verjaardag. En of course gaan hun verhaallijnen elkaar raken. Van de makers van Crazy, Stupid, Love, dus dat belooft veel goeds! This is Us begint op 20 september in Amerika.

#3. Scream Queens
20 september is een goede dag, want dan begint ook het tweede seizoen van Scream Queens. Helaas is deze serie nog steeds niet op Netflix te zien, maar daar komt hopelijk binnenkort verandering in. De combinatie van horror en comedy speelt zich dit keer af in een ziekenhuis. Als je Fox hebt, is de kans groot dat je het tegen december op de Nederlandse tv kunt zien.

#4. Quantico
Ze zijn in opleiding bij de FBI, dus ze vechten tegen criminaliteit. Zou je denken. In werkelijkheid plant een van hen de grootste aanslag sinds 11 september. Seizoen 1 van Quantico was al een behoorlijke hit bij meiden die van actie houden en op 25 september begint seizoen 2!

Lees ook: 10 tekenen dat jij verslaafd bent aan series kijken

#5. Once Upon a Time
Er worden nog steeds flink wat sprookjes door elkaar gehusseld in seizoen vijf van Once Upon a Time. Zal Emma haar darkness overwinnen? Voor girls die dat antwoord al lang weten, begint seizoen 6 op 25 september in Amerika. Extra leuk: in dat seizoen komen Aladdin en Jasmine ook langs!

#6. The Walking Dead
Voor girls met lef is The Walking Dead er weer! Vanaf 24 oktober kun je zien hoe het verder gaat met de strijd tegen de walkers. Girls met Fox zijn lucky, zij kunnen de nieuwste afleveringen waarschijnlijk al een paar dagen daarna zien. Voor alle anderen: rond januari komt de serie waarschijnlijk op Netflix.

#7. Gilmore Girls: A year in the Life
Misschien ken je de serie Gilmore Girls nog niet, maar gelukkig staat-ie sinds kort helemaal op Netflix! Lorelai was zestien toen ze dochter Rory kreeg. Inmiddels is Rory zestien en is haar moeder haar beste vriendin. Bereid je voor op veel snelle gesprekken, hotte boys Γ©n een coole sequel. Netflix vond namelijk dat Gilmore Girls na zeven seizoenen niet af was en komt daarom op 25 november met vier afleveringen van anderhalf uur. Must-watch!

Doe ook de test: Welke Pretty Little Liar boy past bij jou?