Shoppen in New York is voor veel meiden een droom. Die droom kan uitkomen, want bij aankoop van een Libresse actieverpakking kun je kans maken op een shopping trip naar NYC voor twee personen! En daarom hebben we de leukste winkelstraten en wijken op een rijtje gezet.

Fifth Avenue
Dit is dé winkelstraat van New York en staat vooral bekend om haar designerwinkels, zoals Versace, Dior, Louis Vuitton. Superleuk om langs alle etalages te lopen en alle mooie kleding te bewonderen. En gelukkig zijn er ook betaalbare winkels zoals Urban Outfitters, Gap en H&M.

Upper East Side
Hello Upper East Siders! Dit is de wijk waar we Serena en Blair van Gossip Girl altijd zagen shoppen. Het is hier iets minder druk dan bij Fifth Avenue, maar ook hier vind je veel bekende winkels, zoals Victoria’s Secret en het bekende warenhuis Bloomingdale’s.

Soho
Als je de standaardwinkels een beetje zat bent, ga dan naar Soho. Hier vind je allerlei kleine, trendy boetiekjes.

Midtown
Natuurlijk wil je wel souvenirs scoren als je in New York bent geweest en dat kun je het beste doen in Midtown. Hier vind je veel souvenirwinkels en kleinere boetiekjes waar je bijzondere dingen kunt kopen.

Win een shopping trip naar New York!
In de actieverpakkingen maandverband en inlegkruisjes van Libresse zijn 2000 Pink Tickets verstopt. Als jij er één vindt, maak je kans op een shopping trip naar New York voor 2 personen t.w.v. €5000,-. Dat wordt dus gezellig shoppen met je moeder! De actieverpakking herken je aan de roze sticker op de voorzijde van een Libresse verpakking.

Maar dat is nog niet alles! Online heeft Libresse ook Pink Tickets verstopt waarmee je een city trip naar een stad in Europa voor 2 personen t.w.v. €1000,- kunt winnen! Check snel Libresse.nl/pinkticket voor hints en voor meer info over deze actie. Psst! Op deze pagina kun je ook een code vinden!