Een vette snack of gezond zomerfruit? Lastig kiezen, maar aardbeien, rode en blauwe bessen, bramen, frambozen en kruisbessen zijn écht superlekker! En deze zomer maak jij kans op een gratis fruitbakje, want de Zomerfruitfiets rijdt vanaf nu door het hele land.

Zomerfruit is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens heel gezond. Het bevat namelijk weinig calorieën, maar wel de belangrijke voedingsstoffen die je lichaam helpen gezond en fit te blijven. Aardbeien en kruisbessen zijn rijk aan vitamine C en dat helpt de weerstand op peil te houden. Daarnaast is het fruit rijk aan vezels en die geven ook een gevuld gevoel waardoor je minder snel gaat snoepen.

De Zomerfruitfiets
Bij de supermarkt, op de markt of bij de groenteman kun je gewoon zomerfruit kopen, maar er wordt ook rondgereden op een Zomerfruitfiets. Deze bakfiets is volgeladen met lekker fruit en legt een route af door het hele land! Wie weet komt de fiets wel bij jou langs en krijg je een eigen fruitbakje mee. Volg de Zomerfruitfiets via www.facebook.com/zomerfruit. Is-ie in de buurt? Vraag dan via Twitter of Facebook of de fiets ook even bij jou langskomt!