Antonino Visalli Rnibly7ahck Unsplash- beter dag

Deze 7 dingen maken jouw dag meteen beter!

Heb jij ook van die dagen waarin je mood gewoon niet zo goed is? We feel you, maar het is zonde om in die stemming te blijven hangen. Daarom hebben we hier zeven dingen op een rijtje gezet die jouw mood and dag meteen beter kunnen maken! Check it out:

#1. Dance party

Maak een playlist met jouw favoriete happy songs en hou een dansfeestje! Daarna voel je je sowieso beter!

Happy Love Island GIF by Videoland - Find & Share on GIPHY

#2. Breakfast time

Maak iets lekkers en gezonds als ontbijt! Als jij iets eet wat niet alleen heerlijk is maar ook goed voor jou is, heb je overdag meer energie. Tip: maak overnight oats zodat je ontbijt snel klaar is in de ochtend! 

Comedy Central Eating GIF by Inside Amy Schumer - Find & Share on GIPHY

#3. Nailart

Lak je nagels een gekke kleur! Probeer een nieuwe kleur die je normaal niet op zou doen. En als je echt gek wil doen, kan je een paar verschillende kleuren gebruiken… 

Nail Polish GIF - Find & Share on GIPHY

#4. Photoshoot time

Doe een girlboss outfit aan en neem foto’s met de self timer functie op je telefoon. Wie zei dat je een fotograaf nodig hebt om een photoshoot te houden?!

Sheila Canning Smiling GIF by Neighbours (Official TV Show account) - Find & Share on GIPHY

#5. Organisation heaven

Neem even de tijd om je kledingkast te organiseren. Als je al je kleren weer terugziet die achter in de kast zijn verdwenen, krijg je vast inspiratie voor wat nieuwe outfits! 

Clueless Movie GIF - Find & Share on GIPHY

#6. Zen girl

Begin je dag met wat yoga. Als je wat tijd neemt, al is het tien minuten, om iets goeds voor jouw lichaam te doen, voel je je extra klaar voor de dag. You go, girl! 

Hungry Iskra Lawrence GIF by iskra - Find & Share on GIPHY

#7. Self-care to repair

Hou een pamper-avondje! Zet relaxing muziek op en kies je favoriete maskertje uit. Als je een bad hebt, kan je lekker badderen met kaarsjes om je heen, hihi. 

Reality Tv Meditating GIF by VH1 - Find & Share on GIPHY

Lees ook:

Beeld: Giphy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • N
    N
    Reactie: Ik heb al 8 jaar een beste beste beste vriend, ik vind hem heel leuk ! Maar ik weet niet op "die manier" we doen wel steeds meer samen en zitten naast elkaar in de klas, super gezellig! Maar mijn beste vriendin vind hem al een jaar leuk.. wat nou als hij me vraagt!? Wat moet ik dan zeggen..?!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen