spotify hond populairste hondennamen huisdier sterrenbeeld

Dit huisdier past perfect bij jou volgens je sterrenbeeld

Wil jij al een tijdje een huisdier kopen, maar weet je niet zo goed wat voor dier? Of ben je gewoon benieuwd welk dier jouw perfecte huisdier match is? Dit huisdier past bij jou aan de hand van je sterrenbeeld:

Waterman

Jij houdt van een beetje excitement in jouw leven en jouw leven is iedere dag anders. Je vindt het leuk om anders zijn dan de rest en wil daarom ook graag een abnormaal huisdier. Wat dacht je van een mini-varkentje of een geitje?

Pigs GIF - Find & Share on GIPHY

Vissen

Uhm, ja je bent niet voor niets een vissen. Jij bent een go with the flow mens en daar past een vis perfect bij. Vissen hebben weinig aandacht nodig en dat vind jij wel chill, want dan kun je jezelf vaker me time gunnen.

Fish Swim GIF - Find & Share on GIPHY

Ram

Jij zit vol energie en daarom is een hond jouw perfecte huisdier. Een hond houdt van lange wandelingen en rent als een gek achter die stok aan. Fijn, want op deze manier kun jij je energie ook goed kwijt.

Dog Running GIF - Find & Share on GIPHY

Stier

Jij bent af en toe best wel koppig, Stier. Een schildpad is rustig, maar kan af en toe best wel een attitude hebben, just like you, haha. Jullie zijn allebei lekker down to earth en even krachtig. #perfectmatch

Turtle Skating GIF - Find & Share on GIPHY

Tweelingen

Jij bent lief, cute en hebt een zacht karakter. Het liefst wil je een huisdier wat daarbij past en daarom is een schattig konijn jouw perfecte huisdier. Wanneer je goed voor je bunny zorgt, worden jullie beste vriendjes.

Adorable Bunny GIF - Find & Share on GIPHY

Kreeft

Jij hebt een enorme fantasie en daarom is een casual huisdier niet aan jou besteed. Jij kiest liever voor een gek huisdier zoals een hagedis of een slang. Misschien een beetje creepy in het begin, maar eigenlijk zijn ze best wel tof.

Snake GIF - Find & Share on GIPHY

Leeuw

Jij bent af en toe een echte flierefluiter en staat graag in de spotlights. Een vogel is daarom de perfecte match voor jou, want deze vindt het ook erg leuk om in de spotlights te staan. Samen fluiten jullie je weg door het leven. Cute!

Bird Combing GIF - Find & Share on GIPHY

Maagd

Jij waardeert de kleine dingetjes in het leven en daarom past een klein huisdier perfect bij jou. Wat dacht je van een dwerghamstertje of een gerbil? Je kunt ze ook nog eens overspoelen met je liefde en ze zijn zó adorable.

Hamster GIF - Find & Share on GIPHY

Weegschaal

Jij bent iemand die graag voor anderen zorgt en daarom ben jij eigenlijk een perfecte match met alle huisdieren. Misschien is een cavia wel iets voor jou? Want eerlijk is eerlijk, kijk nou even hoe schattig die beestjes zijn.

Guinea Pig Eating GIF - Find & Share on GIPHY

Schorpioen

Jij bent een dappere girl en hebt af en toe moeite om mensen te vertrouwen. Jij beveiligt jezelf goed tegen anderen en daarom past een egel goed bij jou. Oké, dat is misschien niet het ultieme huisdier, maar een egel en jij zijn basically lookalikes.

Hedgehog Eating GIF by Staatsloterij - Find & Share on GIPHY

Boogschutter

Jij bent af en toe een wilde girl en houdt wel van een beetje avontuur. Een paard is daarom jouw perfecte huisdier: lekker in de buitenlucht genieten terwijl je galopperend op je paard rijdt. Heerlijk, toch?

Horse GIF - Find & Share on GIPHY

Steenbok

Jij houdt van een opgeruimd en schoon leven en een kat is daarom jouw perfecte match. Deze cute beestjes zijn namelijk superschoon en vinden het heerlijk om af en toe te knuffelen. Net als jij is een kat weleens chagrijnig, maar daarin begrijpen jullie elkaar, haha.

Cat Kitten GIF by Demic - Find & Share on GIPHY

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Bron: Ze.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat voor huisdier heb jij?

Gerelateerde artikelen