The most wonderfull time is coming for ya: Kerst! Enne, dat betekent ook dat je weer de leukste kerstmarkten kan bezoeken. In Duitsland en België zijn geweldige kerstmarkten, maar in ons eigen landje ook hoor! Kijk je mee? 

5x kerstmarkten in Nederland

#1. Maastricht
Ieder jaar is de kerstmarkt Magisch Maastricht en die duurt de hele maand december, YAY! Je kan hier terecht voor een ritje in het reuzenrad, schaatsen op een megagrote schaatsbaan en of course heel veel lekker eten. Maar er zijn ook heel veel optredens. Genoeg te doen dus!

#2. Valkenburg
In Valkenburg hebben ze een hele speciale kerstmarkt, want deze is namelijk in een grot. Say what?! Jep, de grotten zijn versierd met heel veel lichtjes en heel veel leuke kraampjes. Voor de dare devils dus!

#3. Enschede
De hele maand december is Enschede winter wonderland. Je kan er schaatsen met je bae of BFF, hot choco drinken, workshops volgen, kijken naar optredens en er zijn natuurlijk heel veel kraampjes.

#4. Dordrecht
De allergrootste kerstmarkt vind je in Dordrecht. Loop je door deze stad dan krijg je echte Christmas vibes! Er zijn meer dan 200 kraampjes, er is een levende kerststal en er is ook heel veel muziek. Klinkt goed, right?

#5. Amsterdam
In Amsterdam heb je het light festival en ziet de hoofdstad er echt amazing uit! Maarre, op 9 december is er bijvoorbeeld ook een Sissy-Boy kerstmarkt, met heel veel fashion, interieur en andere musthaves voor Kerst!

[shoppable_snippet id=13ed]

Lees ook:

Beeld: 123RF