Ben jij op zoek naar een leuk cadeau dat eigenlijk altijd wel kan? Check dan snel deze DIY van blogger Mandy!

Mandy: “Ik vind het zelf altijd heel lastig wat ik moet geven als iemand jarig is. Je wilt niet aankomen met een douchegel of cadeaubon, want dat is zo standaard! 
Daarom heb ik twee leuke cadeau-ideeën die je zelf heel makkelijk kunt maken. Het ziet er superleuk uit en is helemaal niet duur!

 

Wat heb je nodig?
– 1 pot waar je alles in doet (te koop bij bijvoorbeeld Action of Blokker)
– 1 kopje witte suiker
– 1 kopje bruine suiker
– 0,5 kopje cacaopoeder
– 2,5 kopje bloem
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel bakpoeder
– Smarties, hagelslag, kitkat, chocolade of andere lekkere versiersels
– 1 lepel of spatel, om alle lagen glad te strijken
–  Eventueel lint om de pot te versieren

Eigenlijk is het supersimpel: als je alle ingrediënten hebt afgemeten verdeel je ze per laag in de pot. Het is extra leuk als je afwisselt tussen verschillende producten (anders heb je allemaal dezelfde kleuren op elkaar) en de lagen iedere keer even zachtjes gladstrijkt.

Als alles in de pot zit kun je er nog een label aanhangen waar je opschrijft wat er in de pot zit en wat de persoon er zelf nog aan toe moet voegen.

De persoon die het cadeau krijgt moet er zelf namelijk nog 1 ei en boter op gevoel aan toevoegen. Dan kan het gelijk de oven in voor 15 – 30 minuten totdat de koekjes bruin zijn, want dat ligt aan je oven.

Op www.bellesqagirls.nl heb ik een tijdje geleden artikel geschreven over een DIY als mannencadeau. Ben je benieuwd? Klik dan hier.

Wil je meer lezen van Mandy? Volg haar dan hier of hier of hier. Wil jij zelf bloggen of vloggen voor GIRLZ? Kijk dan even hier.