Kerst komt er bijna aan en dat betekent dat we allemaal alweer flink aan het shoppen zijn voor mooie kerstcadeaus. Ook je ouders mogen dit jaar natuurlijk weer verwend worden. Maar wat vinden je ouders leuk? Wat dacht je van een zelfgemaakt cadeau? Wij hebben de leukste en goedkoopste DIY-cadeaus op een rijtje gezet.

 

 

Scrapbook
Koop een scrapbook bij Hema en vul deze met allerlei mooie foto’s. Ook kun je er lieve briefjes in plakken met een leuke boodschap of andere persoonlijke dingen. Op deze manier geef je een heel leuk persoonlijk cadeau waar je ouders nog heel lang van kunnen genieten. Én het is ook nog superleuk om te maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schilderij
Maak een schilderij met een mooie quote erop. Kies voor een groot stuk hout of een leeg doek en verf deze met een kleur die je ouders mooi vinden. Gebruik sjablonen van letters om de tekst mooi strak te maken. Deze schilder je daarna in met een ander kleurtje. Zo’n mooi schilderij past perfect in de keuken of woonkamer.

 

 

 

 

 

Leuke mokken
Koop een goedkoop wit servies en versier deze met porseleinstiften helemaal naar jouw smaak. Maak daarmee een speciale en persoonlijke mok voor je vader en je moeder. Zo kunnen ze ‘s ochtends altijd koffie drinken uit hun eigen prachtige mok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaarsenhouders
Hiervoor heb je een paar simpele kaarsenhouders nodig, wat takjes uit het bos, sprayverf en lijm. Breek de takjes af zodat ze allemaal ongeveer dezelfde lengte hebben. Spray ze daarna in een mooie kleur en plak ze naast elkaar tegen de kaarsenhouder aan. Supercute toch?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canvas
Vraag aan je vriendin of ze een mooie foto van jou alleen of samen met je broers of zussen wil maken en druk deze af op een canvas. Zeker weten dat je ouders superhappy zijn met een mooie foto van jullie.