Op 8 april is het Meidenvoetbaldag! Je kunt dan door het hele land voetbalclinics volgen bij Eredivisie Vrouwen-clubs. Schrijf je snel in! Want samen voetballen is niet alleen goed voor jou, maar ook voor meiden in ontwikkelingslanden.

Plan Nederland zet zich in voor meisjes die leven in ontwikkelingslanden. De Meidenvoetbaldag wordt georganiseerd om jou, je vriendinnen en alle meiden in Nederland bewust te maken van het positieve effect dat samen voetballen kan hebben. De clinics worden door het hele land georganiseerd, op acht verschillende locaties. De Meidenvoetbaldag duurt van 16.00 tot 18.30 uur en is bedoeld voor meiden van acht tot zestien jaar. Schrijf je snel in bij de Eredivisie Vrouwen-club bij jou in de buurt, want het aantal deelnemers is beperkt!

Hou jij niet zo van voetballen maar ben je wel begaan met meiden in ontwikkelingslanden en ga je graag naar concerten? Dan is het Because I'm a Girl-concert dat op 9 juni georganiseerd wordt echt wat voor jou! De kaartverkoop is nog niet gestart, maar jij maakt nu al kans op twee kaarten voor het Girls first Concert van Plan! De grootste artiesten van Nederland zullen op 9 juni optreden op het Java-eiland in Amsterdam. Mail je naam en adres o.v.v. Because I'm a Girl voor 11 april naar webredactie@girlz.audax.nl om kans te maken op twee toegangskaarten én twee coole Because I'm a Girl-shirts. De winnaar krijg voor 15 april bericht.