Je zou door die telefoonverslaving bijna vergeten hoe fijn lezen ook al weer was. Begin je steeds meer behoefte te krijgen aan lekker leesvoer? Wij hebben de leukste boeken voor je op een rijtje gezet, zodat jij je niet hoeft te vervelen de komende weken. Enjoy, babe!

Onmogelijk blauw

Billie was al vaak weggelopen, maar dit keer is het vertrekken, denkt ze zelf. De 14-jarige girl is vastbesloten om het in haar eentje te redden. Ze wil niet meer afhankelijk zijn, of dat mensen afhankelijk van háár zijn. Langzaam ontdekt Billie wie ze echt is.

Koop het boek hier!

Uitgespeeld; verblind; buiten zinnen; waanzin

Vier girls verdwijnen, en niemand weet waar ze zijn. De hoofdpersonen in dit spannende boek belanden in vreselijke situaties en krijgen te maken met manipulatie, schijn, ware liefde, waarheid en bedrog. Dit superdikke boek bevat vier thrillers die je in één keer wil uitlezen.

Koop het boek hier!

De verleiding

Noor is verslaafd aan haar telefoon. Van haar moeder moet ze naar een afkickkamp in Ommen(!). Ze schrikt zich een hoedje als ze haar telefoon voor een week moet inleveren. In het kamp ontmoet ze een boy van haar leeftijd die kampt met een gameverslaving. Samen ontdekken ze dat de kampleiding hele andere plannen heeft dan de jongeren van hun verslaving afhelpen… OMG!

Koop het boek hier!

leukste boeken

Lekker belangrijk!

De eigenwijze Puck houdt van dansen en is een enorme flapuit. Ze kan het gelukkig met bíjna iedereen goed vinden, behalve met haar danslerares Lonneke. Puck bedenkt een plan om, ondanks dat Lonneke de regie heeft, toch de show te stelen!

Koop het boek hier!

Supernerd of topmodel?

Vita Vlek is de nerd van de klas. Ze voelt zich het fijnst met een boek op de bank. Als haar bestie Emma haar stiekem heeft opgegeven voor het televisieprogramma Top Model, móet Vita wel uit haar comfort zone gaan. Wat is nou belangrijker voor haar? Het oude vertrouwde leventjes, of de spotlights… Dit gloednieuwe boek is vanaf mei te koop!

Koop het boek hier!

leukste boeken

Al deze toffe boeken scoor je bij AKO.

Lees ook:

Beeld: 123RF, AKO