OMG, deze foto! Dat is inderdaad Chocolate Heaven. Wij zijn stiekem wel een beetje jaloers op de New York-avonturen van onze blogger Emilie.

Lees Emilie's blog

Hello Hello Girlz!!

Deze week is mijn laatste week aan het Rennert Institute. Mijn laatste week van de cursus Engels. En dat betekent dat ik aankomende zaterdag ‘al’ een maand in New York ben en dat ik aankomende zaterdag op de helft van mijn reis ben.

Yes… Time flies when you’re having fun! En dat heb ik zeker. Ik heb hele leuke mensen ontmoet en doe heel veel leuke dingen en dat maakt mijn tijd hier en New York zeker een stuk leuker.

What’s next?
Volgende week maandag begin ik met de acteercursus aan The NY Filmacademy. Ik heb nog geen idee wat ik kan verwachten en wie ik ga ontmoeten. Ik ga dan een hele nieuwe periode van mijn tijd hier in en dat vind ik enorm spannend.

Serendipity
Dinsdag heb ik met twee meisjes van mijn leeftijd uit mijn klas afgesproken. Hidaya uit Libië en Paola uit Chili. We zijn na school gaan lunchen bij Serendipity, van de film Serendipity. Het is een heel erg leuk beroemd restaurant waar je soms lang moet wachten voor een plek. Het is heel erg leuk aangekleed en alle obers zijn gay. Ze dragen hoge broeken, hebben geverfd haar en oorbellen.

Chocolate Heaven
Serendipity staat bekend, nee is beroemd, om hun ‘Frozen Hot Chocolate’. Het is hun product, hun merk en dat is de reden dat wij erheen gingen. Het was GEWELDIG. Het was alsof ik in Chocolate Heaven was. Dit is zeker een must-taste als je naar NY gaat. Maar er is een probleem. Het is mega veel.

De meeste mensen delen het, maar wij hadden er zoveel zin in en dachten dat het dus niet genoeg zou zijn. Big mistake and lesson for the next time, die er zeker zal zijn!!!. Het was ‘To Die for’ en ik moet zeker voor de komende 3 jaar op dieet. Paola zei toen ze het op had: ‘I think I’m going to die, I go to Chocolate heaven en sweat chocolate’. Hihi.

Liefs,
Emilie