Emilie Pos (18) volgt een vier weken lang acteerlessen in New York. Ze zijn nu begonnen met het filmen van hun eerste eigen scènes.

Lees snel Emilie's blog.

Hello Girlz!!!

In Acting for Film class zijn we nu bezig een aantal scènes te filmen die studenten van de Editing Class gaan monteren en wij later mogen hebben. Brian O’Neill is de regisseur en we hebben een camerastudent die natuurlijk de camera doet en de rest van de klas is de crew of the extra’s (figuranten).

Baby & bom
Ik was gister de hele dag The clapperboardgirl, scriptsupervisor en continuïteit in een. Het was super leuk en ook heel leerzaam. Als ik een mislukte actrice word, kan ik misschien dat gaan doen, haha. Ook was ik in een scène een figurant die tegen de hoofdpersoon aanbotst en haar tas laat vallen. Nu leren wij in de lessen natuurlijk ‘There are no small parts, only small actors’ dus had ik voor de grap voor mezelf natuurlijk bedacht wie ik was, waar ik vandaan kwam, waar ik naartoe ging, wat mijn achtergrond was, mijn trauma’s en wat er in mijn tas zat (een baby en een bom hadden we bedacht om het een beetje spannend te maken). Hahahaha 😉

Kritische lerares
Helaas hebben we plotseling een andere lerares voor Audition Technique. Ze was totaal niet aardig,  is mega mega hyper, is ongeduldig, lacht constant ook al is ze onaardig, snapt niet dat we niet altijd goed vloeiend engels spreken, vind dat we 12 uur moeten gaan repeteren voor een monoloog dat ze ons heeft gegeven, heeft mega harde kritiek, zegt de hele tijd ‘This is Fun’ terwijl we dat totaal niet hebben en zegt achter elke zin ‘you’re not going to get the job’. Kortom, ze is mega motiverend. (NOT)

Nice?
Opzich zijn haar lessen en kritiek leerzaam in een manier dat er in deze wereld heel veel mensen zijn die hard en niet aardig zijn. Ik denk dat er veel leraren op de toneelscholen zullen zijn die niet bezig zijn om je een fijne tijd te geven. Dus een goede ervaring zullen we maar zeggen. We duimen allemaal dat onze leuke leraar er volgende week weer is. 😉

XXX
Emilie