De afgelopen weken kon je de belevenissen van actrice Emilie Pos (18) op Girlz.nl volgen. Emilie was naar The Big Apple afgereisd om een acteercursus aan de filmacademie te volgen, haar Engels te verbeteren en NY beter te leren kennen. Nu is Emilie weer back in Hollanda en mocht ze als een echte Hollywoodster bij de première van Alles is Familie zijn!

Lees hier alle blogs van Emilie in NY!

Hello Girlz!

Maandagavond vond de grootste en spectaculairste première van het jaar plaats in het De La Mar theater in Amsterdam. Een rode loper van 130 meter, een fanfare, de hele cast en crew, honderden journalisten en fotografen en héél bekend Nederland. De film Alles is Familie ging in première, van de makers van Alles is Liefde. En ik was er bij!!

Over de rode loper
Samen met mijn zusje Valerie liep ik over de rode loper. En dat was helemaal niet zo eenvoudig. Op de rode loper wil je er op je best uit zien. Goed lachen naar de fotografen, zelfverzekerd zijn en vooral niet struikelen! Dit laatste was een moeilijke opgave omdat ik na weken oefenen toch mijn gigantische hoge rode pumps uit NYC had aangetrokken. En dan was de rode loper ook nog eens 130 meter lang! Toen we uiteindelijk bij de ingang en de fotografen waren aangekomen, schreeuwde een aantal fotografen of we wilden poseren. ‘Ja hier, hier!’, ‘Even naar links!’, ‘Kijk even naar mij!’, ‘Even naar rechts!’, ‘Ja hier!’. Valerie en ik  zetten onze beste tandpastaglimlach op en probeerden goed te poseren. Ik hoop dat de foto’s een beetje gelukt zijn, haha.

De film
Binnen gingen we meteen de zaal in. Ik was ontzettend benieuwd. Zal de film wel net zo leuk zijn als Alles is Liefde? Of misschien wel leuker? Toen alle sterren over de rode loper geweest waren en hun plekje in de zaal hadden gevonden, begon de film. Alles is Familie gaat over de familieleden van familie De Roover, die allemaal op een punt in hun leven zijn beland waar ze cruciale keuzes moeten maken. Het is een mozaïekverhaal, waarin meerdere verhaallijntjes door elkaar lopen, net als bij Alles is Liefde. Carice van Houten, Thijs Römer en Benja Bruijning (die een onwijs lekker ding is en waarvoor je alleen al naar deze film moet!) spelen de hoofdrollen. Verder spelen ook Kim van Kooten (die ook het script schreef), Georgina Verbaan, Chris Zeegers, Willeke Alberti en vele anderen mee in de film. Bijna heel bekend Nederland dus. De film was écht leuk en ontzettend grappig! Een hele goede opvolger van Alles is Liefde en zeker een aanrader. Toen de film was afgelopen kwam de hele cast en crew op het toneel om bloemen in ontvangst te nemen en wat speeches te houden.

Afterparty
Daarna begon het feestje waar allemaal drankjes en hapjes werden uitgedeeld. De hele foyer stond vol met heel bekend Nederland (echt IEDEREEN was er) die mega-enthousiast waren over de film. Het leuke van een première is altijd dat iedereen mensen tegenkomt waarmee je een keer hebt samengewerkt of misschien in de toekomst mee gaat werken. Ik heb bijvoorbeeld even gekletst met Thijs Römer, met wie ik in Kapitein Rob speelde, Thekla Reuten die vertelde dat ze mijn blog over NYC heeft gelezen(!), Gaite Jansen en Abbey Hoes. Heel leuk!

Goodiebag
Toen we weggingen kregen we een goodiebag met daarin het Alles is Familie Kookboek, De Alles is Familie CD met nummers uit de film en de film Alles is Liefde; echt superleuk! Ik kan niet wachten tot de volgende Alles is.. !

XXX
Emilie