Photo 1521995897 1fbc7512c090

Er komt een tweede proefvakantie naar Gran Canaria en je kunt je aanmelden!

We zouden op dit moment het liefst met onze luie bibs in de zon willen liggen. Laat die vakantiekriebels maar weer komen, want er is goed nieuws: er komt een tweede proefvakantie naar het Spaanse eiland Gran Canaria en jij kunt je aanmelden!

Lees ook: Citytrip time! Er komt een nachttrein naar Praag

Tweede proefvakantie

De eerste proefvakantie ging naar Rhodos en daar moesten ze verplicht op het resort blijven. De gelukkige reizigers van de tweede proefvakantie die naar Gran Canaria gaan, hebben meer vrijheden. Zo mogen ze wél het hotel uit en het eiland gaan ontdekken. De vakantie is er niet voor niets en er kijken onderzoekers mee hoe de vakantiegangers zich gedragen. Het belangrijkste is dat zij zich aan de regels houden: goed je handen wassen, mondkapjes dragen en afstand houden van elkaar. Ze worden van tevoren én na de vakantie getest op corona. Is iedereen negatief? Dan was het een geslaagde vakantie!

Aanmelden

De vakantie wordt geschrapt als het virus steeds heftiger wordt en het aantal besmettingen erg toeneemt. Kun jij niet wachten op een heerlijk weekje in de zon en zie jij zo’n proefvakantie wel zitten? Vanaf maandag 19 april kun je je aanmelden en vlieg je in mei naar de zon toe!

Beeld: Shazmyn Ali, Unsplash / Bron: girlscene.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen