Sommige plekjes op je lichaam zijn héél gevoelig. Die van jou weet je zelf waarschijnlijk wel te vinden, maar waar zitten zíjn gevoelige plekjes.

Erogene zones zijn lichaamsdelen die heel gevoelig zijn. Als je daar wordt aangeraakt, word je heel snel opgewonden. Meestal zijn dat plekken waar heel veel zenuwuiteinden zitten, maar het kan ook zijn dat je opwindende gedachten krijgt als iemand je daar aanraakt. Iedere jongen heeft zijn eigen erogene zones, maar sommige plekjes heeft elke boy:

Oorlelletjes
Veel jongens kunnen er heel erg van genieten als je heel zachtjes op hun oorlelletje sabbelt. Wel opletten dat je geen harde smakgeluiden in zijn oor maakt, want daar schrikt hij alleen maar van.

Nek
Een zachte streling, een heleboel kleine kusjes of een dikke zuigzoen; zijn nek is heel gevoelig en zeker voor dit soort dingen. Als zijn nekharen dan overeind gaan staan, wil dat zeker niet zeggen dat hij het vervelend vindt!

Tepels
Net als bij meisjes, zijn ook de tepels van jongens heel gevoelig. Hij mag dan wel geen borsten hebben, dat wil niet zeggen dat hij het niet fijn vindt als je zijn tepels streelt of er zachtjes op sabbelt.

Buik
Nog zo’n fijn plekje om zachtjes te strelen terwijl je met hem bezig bent: zijn onderbuik, vlak boven zijn schaamhaar.

Dijen
Ook de binnenkanten van zijn dijen zijn supergevoelig. Als je een jongen aftrekt, vindt hij het vaak heerlijk als je tegelijkertijd zachtjes over de binnenkant van zijn dijen streelt. Kietel hem tegelijkertijd zachtjes op het stukje huid tussen zijn balzak en zijn anus en hij weet niet meer waar hij het moet zoeken van genot!

Rug
Geef hem een lekkere rug- en schoudermassage en hij ontspant onmiddellijk. Wil je wat meer sensualiteit? Streel dan zachtjes over zijn rug of strijk zachtjes met je haren langs zijn rug. Als er dan een rilling door hem heen gaat, is dat niet omdat hij het koud heeft!

Billen
In de buurt van de anus zitten heel veel zenuwuiteinden. Dat is dus een heel gevoelig plekje. Vind je het geen fijn idee om daar in de buurt te komen? Zijn billen zijn ook heel gevoelig!