familiegeheim

Talk: ‘Ik heb een familiegeheim ontdekt’

Hai GIRLZ, Ik heb laatst iets gevonden wat ik eigenlijk helemaal niet had mogen zien. Mijn ouders zijn echt heel boos op me, want het ging over een heel oud familiegeheim.

Mijn ouders zijn superboos op mij.

Ik heb laatst iets gekeken wat ik eigenlijk helemaal niet had mogen zien en nu zijn mijn ouders echt heel boos op me want het ging over een heel oud familiegeheim.

Als ik nu heel normaal iets vraag aan mijn moeder, reageert ze heel boos of ze negeert me, en zo gaat het ook bij mijn vader. Ik durf helemaal niet meer naar beneden toe want ik ben bang dat het nog erger wordt en dat wil ik niet. Bang meisje

Beloof dat je niks verder zult vertellen…

Als jij iets hebt gezien wat jij niet mocht zien, dan zijn je ouders slordig geweest. Zij hadden ervoor moeten zorgen dat jij dat nooit had kunnen vinden. Het is niet duidelijk of jij wist dat je daar niets te zoeken had, maar dan nog: je kunt het een kind niet kwalijk nemen dat de nieuwsgierigheid sterker is dan de wetenschap dat iets niet mag. Het enige wat jij nu nog kunt doen, is naar je ouders gaan en je excuses aanbieden. Vertel hen dat je je realiseert dat je iets hebt gedaan wat niet mocht en dat het je spijt. Beloof hen dat je het familiegeheim niet verder zult vertellen (hou je daar dan ook aan!). Het is nu eenmaal gebeurd. Je ouders kunnen niet eeuwig kwaad op je blijven omdat zij zelf zo slordig zijn geweest door familiegeheimen op een plek te bewaren waar hun dochter ze kon vinden.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij adviseren?

Gerelateerde artikelen