verliefd

Gastblogger Lenne: ‘Je hebt alleen met jezelf levenslang een relatie’

Elke week schrijft een van ons een de GIRLZ-gastbloggers een leuke, ontroerende of grappige blog. Dit keer is het de beurt aan Lenne Michaels, en zij schreef een blog over verliefd zijn. Love it!

Laten we heel eerlijk zijn: ik, Lenne, ben nog nooit in mijn hele leven écht verliefd geweest. Buiten mijn frappuccino caramel bij de Starbucks om dan. Ik word daar soms superonzeker van. Waarom ben ik nog nooit verliefd geweest? Waarom heb ik nog geen vriendje gehad? Ben ik misschien niet knap genoeg? Daardoor wil ik soms alles overhaasten. Ik ging mezelf soms wijsmaken dat mijn hart 10 keer sneller klopte als ik mijn crush zag. Niet de bedoeling, right?

Dingen en momenten

Toch denk ik dat ik op dit moment verliefd ben op toast met boter, Kerstmis, koffie op een luie zondagochtend, mijn gitaar, de zomervakantie en smoothies. Houden van is niet alleen bedoeld voor personen, je kunt ook van mooie dingen of momenten houden.

Hou van jezelf

Liefde moet je niet overhaasten, liefde moet ontstaan en groeien. Ik weet dat veel mensen een boy- of girlfriend willen, maar laten we toch genieten van ons singlebestaan! Niemand waar we ons aan moeten binden, niemand waar we ons druk om moeten maken, je kunt zelf kiezen welke serie je wilt bingewatchen op Netflix en alle chocolade is voor jou. Alleen maar voordelen, toch?! Misschien is de deur van liefde voor jou op dit moment nog dicht, maar als liefde op de deur klopt, moet je opendoen. En tot die tijd moet je maar heel erg hard verliefd worden op jezelf, want er is maar één persoon op de hele wereld waarmee je levenslang een relatie hebt en dat ben jijzelf!

Beeld: 123RF

Lees meer: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe denk jij hierover?

Gerelateerde artikelen