high friet high-friet

Geen high-tea meer voor ons, er bestaat nu high-friet!

Vergeet de gezonde hapjes die je bij een high-tea krijgt. Er bestaat nu een high-friet waar je twee uur lang lekkere snacks eet. Oh. My. Gosh!

High-friet

We horen je al denken: welke snacks en waar moet ik zijn? Bij een high-frietkrijg je kleine frikandellen speciaal, vijf soorten frietjes en heel veel anderen soorten minisnacks. Voor de fitgirls uit jouw vriendengroepje: je krijgt er ook verschillende salades bij. O en ja, je bent ook voorzien van sauzen. Veeg je kwijl even weg, girl.

High friet. Weer eens wat anders dan een standaard buffet en gegarandeerd vrolijke gezichten. High friet al vanaf 15…

Geplaatst door In alle St(r)aten op Donderdag 14 maart 2019

Waar?

We snappen als je helemaal verkocht bent en klaar staat om te reserveren, maar we moeten je wel zeggen dat het in Dieden-Ravenstein is. Hier is namelijk de boerderij In Alle St(r)aten gevestigd waar je aan de high-friet kunt. Je kunt vanaf tien personen reserveren en het kost €15,- per persoon. Maak er samen met je besties een leuk uitje van, want je kunt hier ook naar de Escape Room!

Gelukkig zijn er een hele hoop friettenten die dit toffe high-friet idee overnemen, dus wie weet kun je ook wel bij jou in de buurt aan de culinaire friet!

Ben je al aan het plannen?

Beeld: Facebook, Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hou jij van snacks en friet?

Gerelateerde artikelen