Ontvoerd worden: het is de nachtmerrie van ieder meisje. Je stapt op de fiets naar een vriendin, school of een leuke jongen en plots word je van je fiets getrokken. Een vreselijk idee, toch? Het is vanochtend een meisje overkomen.

Onderweg
Een 17-jarig meisje was aan het fietsen in Sevenum (Limburg), maar werd plots van haar fiets getrokken door een gemaskerde man. De man had een vuurwapen en duwde haar in de kofferbak van zijn auto. Gelukkig wist het meisje te ontsnappen: terwijl de auto onderweg was, is ze via de achterbank ontsnapt. Ze wist uit de auto te springen en stapte daarna snel in een andere auto, die haar in veiligheid bracht.

Ziekenhuis
De ontvoerders, een man en een vrouw, gingen er snel vandoor. Het meisje ligt nu in het ziekenhuis: ze is gewond, want de man heeft haar in haar gezicht geslagen. De politie wil zo snel mogelijk met haar gaan praten, zodat ze hopelijk meer over de ontvoering te weten kunnen komen.

Spoorloos
De man en vrouw die het meisje probeerden te ontvoeren zijn nog niet gevonden. De politie is dan ook druk op zoek naar mensen die een donkerkleurige Renault ScΓ©nic hebben gezien; dat is de auto waarin het meisje werd ontvoerd. Ook is het gebied waar de ontvoering plaatsvond afgezet, zodat de politie forensisch onderzoek kan doen.