Je zou maar na elke les even naar je kluisje moeten rennen om je boeken te halen, omdat het verboden is om een schooltas te dragen! Op een school in Amerika is dit echt zo! Lees snel verder voor nog meer rare schoolverboden.

UGGs
Op een school in Pennsylvania word je de klas uitgestuurd als je UGGs draagt! Waarom? Omdat veel scholieren hun telefoon stiekem in de voering van hun laarzen stoppen. Terwijl je hier je mobieltje in je kluisje moet achterlaten voordat de les begint.

Handjes vasthouden
Loop jij wel eens met je BF hand in hand naar de les? Dit lieve gebaar is verboden op een school in Tennessee, omdat ze het als een seksuele handeling zien.

Rokken
Op een school in Engeland zijn rokken verboden, omdat steeds meer meisjes te korte rokjes gingen dragen. Ook langere items worden niet geaccepteerd, want de girls zouden ze dan gewoon weer oprollen.

Trefbal
Vind je het ook zo tof om met je klas te trefballen? Deze leuke sport is op sommige scholen in Noord Amerika verboden! Met als belangrijkste reden dat het een lompe sport is die veel gevechten veroorzaakt.

Skinny jeans
Ben jij een girl die helemaal gek is op skinny jeans? Op sommige scholen in Connecticut is het verboden deze leuke broek naar school te dragen, omdat hij te sexy is. Jongens zouden er namelijk te veel door afgeleid worden.

Fietsen
Pak jij ook altijd de fiets als je naar school gaat? Wees dan maar blij dat je niet in New York woont, want een school daar heeft leerlingen verboden om op hun bikes naar school te komen! Dit omdat het te gevaarlijk zou zijn.

Pindakaas
Er is een school in Tennessee die z’n leerlingen verboden heeft om pindaproducten mee naar school te nemen. Zelfs een boterham met pindakaas eten is er niet meer bij. Deze regel is ingevoerd om allergische reacties te voorkomen.

Rode pen
Op sommige scholen in Australië en het Verenigd Koninkrijk moeten de leraren met een groene pen in plaats van met een rode nakijken. Dit omdat rood hier als een nare kleur wordt gezien.