Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Regelmatig droom ik van het perfecte huwelijksaanzoek. Waxinelichtjes in de vorm van een hartje, rozenblaadjes op de grond en een knappe boy in een mooi pak. De jongen in de video pakte het anders aan: hij deed net of hij zijn rug had gebroken om zijn vriendin ten huwelijk te vragen! Origineel of gemeen?”

Niet romantisch
“Stel je eens voor: de beste vriend van je boyfriend belt op om te zeggen dat je vriendje in het ziekenhuis ligt omdat hij waarschijnlijk zijn rug heeft gebroken. Dan schrik je je toch rot? Als later blijkt dat je boy je naar het ziekenhuis heeft gelokt om je ten huwelijk te vragen, zou ik dat best gemeen vinden! Bovendien is het ziekenhuis niet de meest romantische plek om ten huwelijk gevraagd te worden…”

Wel origineel
“Maar dit huwelijksaanzoek is wel heel origineel! Niet veel mensen zijn ten huwelijk gevraagd in het ziekenhuis door een jongen die net deed alsof hij zijn rug had gebroken. Bovendien heeft hij wel veel moeite gedaan om alles in scene te zetten en dat is toch ook wel weer erg lief…”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.