Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Toen ik deze week alle webshops aan het afstruinen was voor een nieuwe lange ketting, kwam ik een wel heel bijzonder exemplaar tegen. Deze stoere ketting was tegelijkertijd een… vibrator! Say what?! Is dit een nieuwe modemust-have?”

Stoere ketting
“Eigenlijk zou ik deze ketting best willen dragen. Als je het knopje waarmee je hem aan kunt zetten naar binnen draagt, zie je niet eens dat het een vibrator is. Bovendien: wat is er mis met een vibrator? Ik vind dat niemand zich hoeft te schamen voor het gebruiken van dit voorwerp. Er heerst toch wel een beetje een taboe op mastuberen. Maar eigenlijk is dit best gek, want heel veel meiden bevredigen zichzelf. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 92% van de vrouwen mastuberen.”

Gek
“Toch blijft het een best gek om een vibrator om je nek te dragen. Wat nou als hij aangaat terwijl je aan het wandelen bent met je crush? Ik denk dat hij behoorlijk raar zal opkijken! Ook vraag ik me af waarom je je vibrator overal mee naartoe zou willen nemen. Wat heb je eraan tijdens de wiskundeles, bijvoorbeeld? Misschien zoek ik dus toch nog even door naar een andere stoere ketting…”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.