Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Ik zag laatst een filmpje waarin een slank meisje een aantal dates via Tinder had geregeld. Ze trok een dikmakend pak aan, zodat ze wel 20 kilo zwaarder leek dan op haar Tinder-foto’s. Nu was de grote vraag: hoe zouden de boys hierop reageren?”

Voorgelogen
“De meeste jongens waren ten eerste erg verbaasd. Ze hadden natuurlijk een slanke girl verwacht en geen meisje met flinke overgewicht. Ik denk dat ik ook verbaasd zou zijn als er opeens een jongen met een dikke bierbuik tegenover me kwam zitten, terwijl ik eigenlijk een sixpack verwachtte. Ook zou ik me, net als de boys in het filmpje, een beetje voorgelogen voelen. Iemand heeft je toch een poosje voor de gek gehouden door een oudere foto op zijn of haar Tinder-profiel te zetten en niet te vertellen dat zijn of haar uiterlijk inmiddels een stuk is veranderd. Hier zou ik best boos om worden.”

Innerlijk
“Maar aan de andere kant: het is maar het uiterlijk! Misschien ziet je Tinder-date er anders uit dan op de foto’s, maar vanbinnen is hij of zij nog steeds dezelfde persoon als waarmee je hele leuke gesprekken hebt gevoerd. Ikzelf vind het innerlijk van een boy toch echt het allerbelangrijkste. De jongens in het filmpje denken hier alleen ietsje anders over… Één voor één verzonnen ze smoesjes om hun date zo snel mogelijk te beëindigen. Arme meid!”

 

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.