Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “Op Instagram kwam ik laatst een vreemde foto van Beyoncé tegen. Op de pic zat Queen Bee in de zon met een glas wijn en haar phone. Deze hadden alleen wel een vreemde vorm… Zou dit komen doordat de taille van Beyoncé gephotoshopt is?!”

Fake op Instagram
“In tijdschriften weet je dat er regelmatig wordt gephotoshopt. Een neus wordt kleiner gemaakt, tanden een tintje witter en benen iets langer. Maar op Instagram zit geen photoshop-functie, dus dan verwacht je toch niet dat dit gebeurt? Instapics zijn real, op die leuke layer na dan. Als er wel gesleuteld wordt aan pics voordat ze op Instagram verschijnen, kun je denken dat Bee in het echt dus zo’n slanke taille heeft, terwijl dit niet zo is. Maar hierdoor kun je je wel weer slecht gaan voelen over je eigen lichaam en dat is natuurlijk nooit fijn…”

Onzeker
“Aan de andere kant heeft Beyoncé nog steeds curves op de foto, dus ze slaat niet door met photoshoppen. En tja, bijna iedereen maakt wel een eens foto van zichzelf iets mooier door bijvoorbeeld een puistje, rimpels of wallen weg te halen. Dat zelfs Beyoncé haar pics photoshopt, geeft aan dat zij ook wel eens onzeker is, net als ieder ander meisje. Maar dat is echt nergens voor nodig, dus laten we vooral gewoon happy zijn met onze looks en échte pics posten.”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.