Ben je verslaafd aan je beeldscherm, omdat je 24/7 social media checkt, alle gossip-sites afspeurt en op de hoogte wil blijven van alle mode- en beautytrends? En ben je ook nog eens geboeid door influencers als Monica Geuze, Sophie Milzink, Vonneke Bonneke en Jiami? Dan zoeken wij jou voor een stage bij GIRLZ!

GIRLZ?

GIRLZ is het leukste meidenblad van Nederland met onderwerpen als boys, celebrities/influencers, mode/beauty en liefde/seks. Ook staan we bekend om onze sterke real life verhalen. Dit vertaalt zich door naar de website, waar we de bezoekers dagelijks blij maken met de laatste mode- en beautytrends, superveel leuke testjes, nieuwtjes over bekende boys/girls, de vetste must-haves en nog veel meer fun.

Werkzaamheden?

Je gaat je voornamelijk bezighouden met het schrijven van leuke content voor zowel de website als het blad. Naast het schrijven van teksten verdiep je je ook in de huisstijl van GIRLZ (tekst Γ©n beeld!) en mag je zelf nadenken over de insteek van artikelen. Daarnaast zal je ook actief zijn op de social kanalen van GIRLZ en de redactie ondersteunen bij allerlei andere werkzaamheden. Ook kan het zijn dat je naar een perspresentatie moet, van een tof beautymerk bijvoorbeeld.
Nee, bij ons hoef je echt niet alleen koffie te halen; je bent een belangrijke schakel in het team!

Eisen?

Wij zoeken een enthousiaste student die op dit moment een journalistieke opleiding volgt. Je bent nieuwsgierig, leergierig en kunt zelfstandig werken. Je houdt van schrijven en bent geΓ―nteresseerd in de belevingswereld van jonge meiden.

Periode?

De redactie van GIRLZ is op zoek naar (print- & web-) stagiaires voor een minimale periode van 10 weken.

Interesse?

Lijkt het je leuk om tegen een vergoeding stage te lopen bij GIRLZ? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hoofdredacteur Nina van den Broek, via nina.van.den.broek@girlz.nl

Blow Kiss GIF by Victoria Justice - Find & Share on GIPHY

Beeld: iStock