Heb je altijd al een keer willen golfsurfen? Dan moet je zondag 19 juni bij strandtent HotZone in Wijk aan Zee zijn. Dan wordt namelijk de Internationale Surf Dag georganiseerd en kun je gratis les krijgen. Zelfs als je niet van surfen houdt is het supergezellig want er is een kampvuur, BBQ en een cool surffeest.

Als je al kan surfen kun je gecoachd worden door een surfleraar. Is golfsurfen niet jouw ding? Dan kun je gaan kitesurfen of suppen. Suppen is een superhippe nieuwe sport, alle celebs doen het. Je gaat op een lang surfboard staan en met een peddel help je jezelf vooruit, door de golven heen.

Verder is er een kunstexpositie die is geinspireerd op zee en strand, surfmerk Protest zorgt voor leuke surfgoodies, je kunt coole surfdudes ontmoeten en jeΒ  ziet hoe houten surfboards worden gemaakt. De avond wordt afgesloten met een kampvuur, BBQ en een ouderwets surffeest.

Wil je meer informatie of wil je je gelijk inschrijven, ga dan naar www.ozlines.com. Ga je liever voor wat luxe? Dat kan, want we geven 2×2 uitgebreide VIP-arrangementen weg aan de stoerste surfergirls!