Pff, al die verliefde stelletjes om je heen… Als je geen vriendje hebt, kun je je behoorlijk down voelen op Valentijnsdag. Maar dat is nergens voor nodig, want ook als single girl kan Valentijnsdag superleuk zijn!

Meidenavond
Nodig al je vriendinnen uit voor een gezellig avondje. Zet een romantisch filmpje op, doe gezichtsmaskers op en klets de hele avond over de leukste boys uit jullie klas!

Leuke dingen
Doe vandaag dingen die je superleuk vindt. Kijk je favoriete film drie keer achter elkaar, zet keihard muziek op en blèr mee of knuffel extra lang met je kat of hond.

Cadeautje
Omdat je single bent, hoef je niet een duur cadeautje voor je lover te kopen. Je kunt dat geld nu mooi uitgeven aan iets wat je al heel graag wilt hebben!

Vriendinnen
Geef je beste vriendinnen allemaal een lief cadeautje of kaartje. Laat zo zien dat je superveel van ze houdt. Je friends zullen het zeker waarderen.

Filmmarathon
Geen romantisch gedoe voor jou vandaag! Vraag aan je ouders of ze een filmpje met je meekijken, zet een bak popcorn klaar, kruip op de bank naast je ouders en kijk de hele avond van de gaafste actiefilms.

Moeder
Wie houdt er meer van je dan je eigen moeder? Zet haar daarom vandaag in het zonnetje en geef mams een doos bonbons. Ze zal het superleuk vinden!

Outfit
Trek vandaag je mooiste outfit aan en laat op school een onvergetelijke indruk achter. Wedden dat je volgend jaar niet meer single bent op Valentijnsdag?

Sporten
Leef je lekker uit in de spotschool. Doe je oortjes in en concentreer je op de oefeningen. Op die manier vergeet je dat het Valentijnsdag is!

Sweets
Alleen al omdat je vandaag Valentijnsdag hebt overleefd, verdien je iets lekkers! Verwen jezelf met een grote chocoladereep of lekkere cupcakes.