Een crush hebben, daten en allemaal vlinders in je buik voelen. Superleuk natuurlijk! Maar wat als je dat gevoel nog nooit hebt gehad? Sommige girls zijn namelijk nog nooit verliefd geweest. Maar wees gerust, dat is helemaal niet erg! Girlz! vertelt waarom.

Niet de juiste persoon
Om verliefd te worden, moet je natuurlijk wel de juiste boy of girl tegenkomen. Veel jongens en meiden zijn leuk en aardig, maar als jij je niet aangetrokken voelt tot een persoon, word je gewoon niet verliefd. Er is geen reden om je daar druk om te maken. Je komt vanzelf de juiste persoon tegen bij wie je wel dat gevoel krijgt. Of dat nu over 10 jaar is of over 1 maandje.

Het overkomt je
Het kan zijn dat je heel erg druk op zoek bent naar een relatie. Je wilt dolgraag vlinders in je buik krijgen en meepraten met je vriendinnen over je verliefdheid. Maar hoe liever jij verliefd wilt worden, hoe minder snel het gebeurt. Verliefd zijn overkomt je en je kunt het niet dwingen. Geniet tot die tijd gewoon van andere dingen en wacht rustig af tot het gebeurt.

Openstellen
Als je dolgraag verliefd wilt worden, kan het zijn dat je je er onbewust helemaal niet voor openstelt. Misschien word je wel nerveus bij elke boy of girl die je ziet en ga je meteen nadenken of die persoon relatiemateriaal is. Door deze zenuwen durf je een persoon vaak niet aan te spreken en laat je hem of haar maar aan je voorbijgaan. Dit is natuurlijk heel erg jammer. Probeer je open te stellen voor een crush en spreek een persoon aan als diegene je leuk lijkt. Je weet nooit wat er kan gebeuren!

Tip
De gouden tip is om gewoon af te wachten. Je wordt vroeg of laat vanzelf een keer verliefd. Jouw tijd komt nog wel!