Veel girls wonen dichtbij hun vriendje en kunnen hem zien wanneer ze willen. Helaas hebben niet alle meiden dit geluk. Sommige girls wonen namelijk een heel stuk van hun vriendje af. De één moet twee uur reizen en de ander heeft verkering met haar vakantievriendje uit Spanje. Superlastig natuurlijk, maar dat betekent niet dat jullie geen toprelatie kunnen hebben! Wij geven tips.

Tijd maken
Heel belangrijk is dat jullie tijd voor elkaar maken. Spreek met elkaar af dat jullie elke dag op een vast tijdstip bellen en spreek ver van tevoren af als jullie elkaar willen zien. Zo kan er bijna nooit wat tussenkomen als jullie elkaar willen zien of spreken.

Vertrouwen
Vertrouwen in elkaar hebben is superbelangrijk. Je moet je vriendje erop vertrouwen dat hij niet flirt met andere girls en hij moet jou erop vertrouwen dat jij geen aandacht schenkt aan andere boys. Als je de hele tijd bang bent wat je BF aan het doen is, word je absoluut niet vrolijk en blijft de relatie niet leuk.

Verras elkaar
Doordat je je boy helaas niet zo vaak kunt zien, kun je de relatie superleuk houden door elkaar te verrassen! Stuur eens een lief kaartje of een klein cadeautje naar je vriendje. Op die manier weet je boyfriend dat je veel aan hem denkt en veel om hem geeft.

Skype
We kunnen niet meer zonder skype! Vooral voor mensen die elkaar niet vaak kunnen zien, is dit helemaal perfect. Ga gezellig met je BF skypen. Speel samen een spelletje of kijk tegelijkertijd dezelfde film! Net alsof je aan het daten bent, superleuk toch?

Sparen
Treinkaartjes zijn een behoorlijke hap uit je portemonnee en vliegtickets zijn al helemaal duur. Maar om je vriendje zo snel mogelijk weer te zien, kun je beginnen met sparen. Neem een bijbaantje of doe thuis klusjes in ruil voor geld. Zo heb je snel genoeg wat geld bij elkaar om hem weer te zien.

Aftellen
Heb je eindelijk een afspraak gemaakt wanneer je je lover weer gaat zien? Begin met aftellen! Maak een leuke aftelkalender en streep de dagen af. Voor je het weet is het zover!

Lol hebben
Het is natuurlijk supervervelend dat je je vriendje niet kunt zien wanneer je wilt, maar dat betekent niet dat je geen lol kunt hebben zonder hem. Doe veel gezellige dingen met al je vriendinnen of ga shoppen met je moeder. De tijd vliegt dan supersnel voorbij en dat betekent dat je je BF ook weer sneller ziet!