Bij de ene girl gebeurt het al op haar 12e en bij de ander op haar 20e: de eerste kus. Maar wat nou als al je vriendinnen al eens hebben gezoend, maar jij nog nooit? Je kunt je hier best onzeker over voelen, maar no worries! Girlz! geeft tips aan meiden die nog nooit hebben gezoend.

Geen druk
Belangrijk om te onthouden is dat er totaal geen druk achter staat. Het maakt niks uit of je wel of niet hebt gezoend, je wordt er geen ander persoon van. Dus laat het gewoon op je afkomen en maak je niet druk om je leeftijd of dat je vriendinnen al eens hebben gezoend. Jouw tijd komt vanzelf!

Lees ook: hoe moet je zoenen?

Happy
Je moet nooit zoenen om jezelf beter of mooier te laten voelen. Be happy en wees jezelf. Zodra jij lekker in je vel zit, straal je dit ook uit en wie weet spot die leuke boy jou dan.

De juiste boy
Je wilt natuurlijk dat je eerste zoen één van je mooiste herinneringen ooit wordt. Daarom is het superbelangrijk om de juiste boy te vinden met wie jij deze bijzondere ervaring wilt delen. Een lieve, zorgzame jongen die om jou geeft is veel beter dan een boy die elke week een ander meisje scoort. Geloof ons, het is het wachten waard.

Have fun
Maak je niet druk om je eerste zoen en have fun! Ga lekker veel leuke dingen doen, zoals shoppen, sporten en films kijken. Op deze manier denk je niet meer aan je toekomstige eerste kus. En wie weet ontmoet je dan die speciale boy…

Lees ook: 11 feitjes over zoenen
Β