Superbalen, de vakantie is (bijna) voorbij en het is weer tijd voor schoolboeken en proefwerken. Gelukkig betekent dit wel dat je al je vriendinnen weer terugziet. Yes! Maar wat als je BFF niet meer bij je in de klas zit?! Met deze tips blijven jullie gewoon in touch!

Briefjes
Je had je er natuurlijk heel erg op verheugd om op school al je vakantieverhalen te delen met je BFF. No worries! Als je tijdens de les niet tegen haar kan praten, schrijf je haar toch gewoon old school briefjes? Zo verveel je je nooit in de les en is jouw BFF er toch nog een beetje bij.

Wegzwijmelen
Oké, school is tijdrovend, maar er is gelukkig ook nog leven na school. Ga er 's avonds lekker met z'n tweeën op uit en haal een ijsje in de buurt of haal je laptop tevoorschijn en zwijmel samen weg bij foto's van 1D!

Shop till you drop
Hebben jullie allebei het laatste uur vrij of elke woensdag veel tussenuren? Ga lekker met elkaar shoppen!

Pauzes
Spreek met elkaar af tijdens de pauzes. Zo kunnen jullie toch nog met elkaar babbelen over die nieuwe hotte boy uit je klas en kunnen jullie die geschreven briefjes mooi aan elkaar geven.

Samen op de fiets
Fiets samen naar school. Zo doe je toch nog wat aan je conditie en heb je quality time met je BFF, twee vliegen in één klap!

Leren, leren en nog eens leren
Dat jullie niet meer bij elkaar in de klas zitten, betekent niet dat jullie ook andere proefwerken hebben! Een avondje hard leren kan dus nog steeds samen met je BFF.

Sleepover!
Plan één keer per maand een sleepover in het weekend. Houd een manicure, kijk een heerlijke romantische komedie en droom samen over de knapste jongen van de school. Jullie vrienschap kan niet meer stuk. Just like old times!

Think positive
Probeer het vooral van de positieve kant te zien. Nu kun je eindelijk een keer naast je crush zitten en kun je misschien iets beter opletten tijdens de les!