Help! Mijn crush is onbereikbaar

Niet alle leuke boys die rondlopen zijn potentieel dating materiaal. Sommige heren zijn ontzettend leuk, maar ook ontzettend onbereikbaar. Een beetje dagdromen over die celeb of het vriendje van je BFF is niet verkeerd, maar wat doe je als je echt verliefd wordt?

Niet alle leuke boys die rondlopen zijn potentieel dating materiaal. Sommige heren zijn ontzettend leuk, maar ook ontzettend onbereikbaar. Een beetje dagdromen over die celeb of het vriendje van je BFF is niet verkeerd, maar wat doe je als je echt verliefd wordt?

Situatie 1: de docent
Sinds je een nieuwe wiskundeleraar hebt, ben jij een voorbeeldleerling in zijn klas. Elke les zit je vooraan. Priemgetallen en de stelling van Pythagoras waren nog nooit zo interessant en in het weekend zit je met liefde aan een extra opdracht naast je normale wiskundehuiswerk, want als je extra je best doet krijg je een schouderklopje en jij wilt die zachte warme hand maar wat graag over je schouder voelen glijden! Het enige probleem is de lerares Engels met wie hij in de pauzes en na school opvallend veel gezien wordt. Er zit maar één ding op; hem wegkapen bij haar zodat jij en meneer Pythagoras een gelukkig wiskundig leventje tegemoet gaan samen.

Do: Van dagdromen is nog nooit iemand gewond geraakt en als jij je door deze hevige crush cum laude door de havo heenslaat zul je niemand in je omgeving horen klagen. Lekker doorgaan met dat harde werken dus!

Don’t: Het is erg fijn dat je vlinders in je buik krijgt en dat je cijfers ongekende hoogtes bereiken, maar verlies je zelf niet in een verliefdheid op een docent. Hij kan nog zo’n lekker ding zijn en nog geen dertig jaar oud, maar het is verboden voor een leraar om iets met een leerling te beginnen. Daarbij is het zeker niet de bedoeling dat je hem en zijn vriendin uit elkaar gaat drijven, want hij gaat dus never nooit voor jou kiezen!

Lees ook: Mijn BFF en ik zijn verliefd op dezelfde jongen

Situatie 2: het vriendje van je beste vriendin
Je ziet een boy op school en OMG: het is precies jouw type. Maar helaas, ook dat van je vriendin en als ze een paar weken later haar nieuwe vriendje voorstelt, blijkt dat jouw mister Right te zijn. Au! Als je vriendin er naar vraagt zeg je dat je het hartstikke leuk vindt dat ze gelukkig is, maar eigenlijk heb je zelf nog stiekeme gevoelens voor de jongen die nu dus háár vriendje is.

Do: Als jij denkt dat je je gevoelens voor de lover van je vriendin opzij kan zetten moet je dat zeker doen. Bedenk wel dat je hem vaak gaat tegenkomen en dat alleen proberen dus niet goed genoeg is.

Don’t: Zeg niks tegen je vriendin over jouw verliefdheid! Het heeft geen zin om haar erop te wijzen dat jij hem eerst zag. Ruzie over een jongen maken is zo ongeveer het stomste wat je kan doen. Het gaat vanzelf wel weer een keer uit tussen die twee en het is een stuk moeilijker om een nieuwe vriendin te zoeken dan een andere leuke jongen waarvoor jij je charmes in de strijd kan gooien.

Lees ook: Help! Mijn vriendin heeft verkering met mijn broer

Situatie 3: de celeb
Vanaf het eerste moment dat ze de nieuwe hunk in jouw favoriete serie introduceerden ben jij getransformeerd in een stalker. Koste wat het kost zal je de boy van je dromen in real life gaan ontmoeten om hem met je charmes te veroveren. Je ziet al helemaal voor je: hij stapt als eerst uit de limousine. Samen lachen jullie naar de flitsende fotografen op weg naar wéér een feestje. Tot die tijd kus je elke avond zijn levensgrote poster boven je voordat je gaat slapen. Op de enorme teddybeer die je als kind hebt gekregen heb je zijn foto geplakt zodat het net is of je jouw hunk knuffelt als je met je beer in bed ligt.

Do: Je kunt blijven dromen over je favo hunk, mits je enigszins realistisch blijft en ook je ogen open houdt voor de boys om je heen. Je moet niet al je zinnen zetten op iemand die redelijk onbereikbaar is.

Don’t: Word geen stalker! Heb je echt zijn gezicht op je teddybeer geplakt dan is het misschien al te laat, maar pas dus wel op dat het niet nog verder gaat. Gooi jij je hele agenda om om elke avond voor de televisie te hangen, neem je alle afleveringen op om ze nog vijf keer terug te kijken, zoek je op internet op waar je hunk uithangt om vervolgens als een dolle desperado achter hem aan te rennen en is hij alles waar je nog over kan praten? Luister dan eens naar adviezen van mensen om je heen, ze hebben waarschijnlijk een goed punt als ze zeggen dat je doorgedraaid bent!

Lees ook: Help! Ik vind mijn BFF leuk

Situatie 4: de hunk uit de hogere klas
Nadat je met je BFF leuke jongens hebt gespot tijdens de grote pauze is er één niet meer uit je gedachten verdwenen. Die blonde krullen, het stoere loopje, het feit dat hij twee klassen hoger zit; het maakt hem allemaal zeer interessant. Inmiddels heb je zijn rooster achterhaald, ben je al een paar keer langs zijn huis gefietst én heb je een bezoekje gebracht aan zijn favoriete kroeg waar hij vaak met zijn buddies uithangt. Je doet van alles om zoveel mogelijk van je crush te zien. Je hebt hem zelfs als vriend toegevoegd op Hyves onder het mom ‘ken ik jou niet van school?’ en hebt al zijn foto’s uitgeprint en in je kamer gehangen. Toen tijdens een middagje shoppen, dat uitdraaide in het volgen van je droomvent, bleek dat hij al een vriendinnetje had stortte je wereld compleet in.

Do: Heb je echt contact met deze jongen, hou dat dan ook zo. Het is misschien als vrienden, maar je hebt in elk geval contact! Met dat meisje blijft hij toch niet altijd samen en tegen die tijd ken je hem wellicht goed genoeg om hem voor je te winnen! Geduld is een schone zaak…

Don’t: Ga niet lopen stoken tussen je vlam en zijn vriendinnetje. Daar maak je je niet geliefd mee en je schiet er ook niks mee op. Denk niet dat jij als winnares uit de strijd komt en met stoken je project kan veroveren! Hier geldt ook; hou je ogen open en zet niet alles op deze ene kerel.

Lees ook: Help! Ik heb ruzie met mijn BFF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen