Jouw vriendin is geneigd altijd maar met bad boys te daten die haar in no time aan de kant zetten. Maar dit keer heeft ze een heel lieve guy gevonden die haar ontzettend goed behandelt. Superleuk natuurlijk! Maar wat als die nice guy jouw broer is?! Hoe ga je hiermee om?

Positief reageren
Dat jouw vriendin en broer elkaar hebben gevonden, is voor hen natuurlijk hartstikke leuk, maar voor jou iets minder fijn. Jij houdt je vriendin het liefste voor jezelf en wilt haar al helemaal niet delen met je bloedeigen broer! Probeer toch vrolijk te reageren wanneer ze met het grote nieuws komen. Het is natuurlijk niet leuk voor je vriendin als je chagrijnig reageert, want dan gaat ze zich alleen maar ellendig voelen.

Erover praten
Jouw vriendin weet waarschijnlijk wel dat jij niet helemaal enthousiast bent over hun relatie. Hoe zou zij het vinden als jij ineens verkering met haar broer krijgt? Als zij en je broer dan ook voor de zoveelste keer voor je neus klef staan te doen, kun je best even met haar gaan praten en vragen of het misschien wat minder kan. O ja, en al die verhalen over hoe goed hij kan zoenen, hoef jij ook niet aan te horen!

Voordelen
In het begin is het misschien nogal awkward, maar dit wordt vast beter. Denk aan alle voordelen die hun relatie heeft. Zo hoef jij met kerst geen duur cadeautje te kopen voor een girl die je niet zo goed kent, heb je voortaan je beste maatje om mee te kwebbelen op de verjaardag van je oma en zul je je niet meer vervelen tijdens familievakanties.

Gouden tip
Bedenk vooral ook dat je vriendin nu tenminste een goede jongen heeft gevonden (en je broer een leuke girl!) en supergelukkig is. Enne, dat is tenslotte het belangrijkste!

Lees ook: Help! Ik ben verliefd op de broer van mijn BFF