Soms wens je wel eens een jongen te zijn, want jongens worden niet ongesteld, kunnen overal plassen én roddelen niet achter je rug om. Wij geven je zeven redenen waarom het juist superfijn is om een meisje te zijn!

Elegant
Vergelijk jouw figuur eens met die van de boys uit je klas… Eigenlijk mag je dan best trots zijn op je vrouwelijke rondingen, want zeg nou zelf: je ziet er heel elegant uit!

Huilen
Meisjes kunnen altijd en overal even lekker huilen. Heb je ooit een jongen zien huilen in het openbaar? Waarschijnlijk niet, of wel? Als er iets is en je bent bij je BFF in de buurt kun je je emoties altijd laten gaan, zonder daar op aangekeken te worden!

Gratis drankjes
Jongens kunnen niet zeggen dat ze maar €5,- hebben opgemaakt tijdens een avondje uit. Jij wel en je hoeft er niet eens veel voor te doen… Wil een boy indruk maken, dan zal hij je bijna altijd een drankje geven.

Kletsen
Misschien roddelen jongens niet zo veel, maar ook over andere dingen praten ze weinig. Als jij last heb van die grote pukkel op je kin of onzeker bent over je lichaam, kun je het altijd meteen delen met je friends.

Kinderen
Je vindt het verschrikkelijk om ongesteld te zijn, maar dat heeft natuurlijk een reden. Jij kan later namelijk kinderen krijgen en dat kan een jongen natuurlijk niet.

Hairdo
Zou jij je mooie blonde lokken of je dikke bos krullen willen missen? Jongens hebben meestal een hele korte coupe en daar komt ook nog eens bij dat ze erg snel kaal kunnen worden!

Succesvol
Wist je dat de meeste succesvolle boeken van deze tijd geschreven zijn door vrouwen? Denk aan Harry Potter, Twilight en The Hunger Games… Maybe schuilt er ook wel een schrijfster in jou! Natuurlijk kunnen vrouwen overal succesvol in zijn, want girls kunnen heel daadkrachtig zijn!