Het is superlekker weer en je staat in de supermarkt om ijsjes in te slaan. Maar je baalt giga als blijkt dat alle ijsjes door de hittegolf zijn uitverkocht. Herkenbaar? Lees verder voor nog meer herkenbare stuff.

Het is gelukkig oké om…

… de hitte een goede reden te vinden om he-le-maal niets te doen vandaag, behalve luieren met een ijskoud drankje.

… je helemaal vol te eten aan het stokbrood met kruidenboter, nog voordat er überhaupt iets van de BBQ klaar is.

… prima te weten hoe je instellingen op Instagram/Facebook of op je Phone moet veranderen, maar geen lekke fietsband te kunnen plakken.

… wild te worden van items die limited edition zijn, zelfs als het iets stoms is wat je normaal gesproken niet zou willen hebben.

… zelfs bij het hele warme weer nog een vestje mee te nemen, want stel je voor dat het opeens koud wordt of gaat regenen.

… niet te kunnen slapen als je morgen iets spannends gaat doen.

… stiekem te hopen dat je moeder slingers heeft opgehangen als je tijdens je verjaardag ’s ochtends naar beneden komt.

… 3240 foto’s op je telefoon te hebben staan, die je niet wilt verwijderen waardoor je geen nieuwe foto’s meer kunt maken of apps kunt downloaden.

… een kleine kledingcrisis te hebben met de hittegolf, ondanks dat je kast uitpuilt van de leuke shorts en schattige jurkjes.

… jezelf wijs te maken dat je het leren van die toets nog prima een dagje uit kunt stellen, om uiteindelijk erg te stressen.

… je afgewezen te voelen als je kat van je schoot afspringt en de kamer uitloopt.

… je setje kleren die je de volgende dag naar school aandoet, de avond ervoor al klaar te leggen. Ha, dat geeft rust!

… te checken wanneer je crush voor het laatst online is geweest op WhatsApp, en daar allerlei theorieën bij te bedenken. Zou hij mijn appje gelezen hebben of ligt hij al te slapen?

Lees nog meer: Het is gelukkig oké…