Je bent je aan het opmaken en je brengt mascara op. Na twee laagjes denk je; het is eigenlijk wel genoeg, maar je smeert er eigenwijs tóch nog een laagje extra op waardoor je eindigt met spinnenpootjes. Oeps. Herkenbaar? Lees verder voor nog meer herkenbare stuff.

Het is gelukkig oké om…

… niet te snappen dat mensen meteen uit bed kunnen springen als ze net wakker zijn, terwijl jij minimaal twee keer moet snoozen voordat je eindelijk een beetje wakker bent.

… maar schoenen te blijven kopen omdat je hoopt dat je ooit op een dag zo’n mooie walk-in closet krijgt waar je ze dan in kunt zetten.

… bij de eerste zonnige dag meteen zin te hebben om te barbecueën.

… pijn in je hand te krijgen omdat je het niet meer gewend bent om lange stukken te schrijven.

… nog steeds een softijsje met discodip het lekkerst te vinden. Ook al vind je het stiekem een beetje kinderachtig.

… nieuwe kleren meteen aan te doen zonder dat je ze eerst in de wasmachine gooit.

… vaak zonder ontbijt naar school te gaan omdat je echt geen hap door je keel kunt krijgen ‘s morgens.

… altijd je zonnebril te vergeten als je ergens naartoe gaat op een zonnige dag, waardoor je constant met je ogen aan het knijpen bent.

… je rot te zoeken naar je phone terwijl je deze gewoon vast hebt.

… tijdens het maken van een toets stiekem even één seconde op het blaadje van je klasgenoot te kijken, maar niet te durven spieken omdat je bang bent dat je betrapt wordt.

… altijd ongelijke eyeliner te hebben en dit een beetje te verdoezelen met oogschaduw.

… te balen dat je niet eerder bent begonnen als je weer de dag voor een deadline gestrest bezig bent met een verslag. De volgende keer begin je écht op tijd!

… als je op je rug in bed ligt en je bent Instagram aan het checken, dat je dan je phone per ongeluk laat vallen. Autsj, nog best zwaar zo’n telefoon in your face.

Lees nog meer: Het is gelukkig oké…