Je hebt net je kamer opgeruimd en je bent helemaal trots op jezelf. Wat is het toch fijn, zo’n schone en overzichtelijke kamer. Maar na een week is je kamer alweer een bende. Oeps! Herkenbaar? Lees verder voor nog meer herkenbare stuff.

Het is gelukkig oké om…

… nog een bikini te shoppen voor de zomer, ook al heb je nog twee goede bikini’s in je kast liggen.

… het soms maar een gek idee te vinden dat er haren op je hoofd groeien. Komen die lange dingen echt uit je hoofd?

… je tijdens het shoppen nooit aan je budget te kunnen houden en standaard te veel geld uit te geven.

… er soms tegenop te zien om later fulltime te gaan werken. Vijf dagen per week vroeg op en nooit meer uit kunnen slapen, bah!

… vaak fases te hebben waarin je helemaal gek bent van iets. Zoals die keer toen je een pindakaas-tic had en nu heb je weer een eierkoekfase.

… je te ergeren aan hashtags zoals #genieten op Instagram.

… je kamer elke avond grondig te checken op beestjes zoals enge spinnen of vervelende muggen. Je doet alles voor een ongestoord schoonheidsslaapje!

… sommige woorden opeens heel gek te vinden als je ze tig keer herhaalt. Stoel, stoel, stoel?

… als je een gat in je sok hebt te lui zijn om een ander paar aan te doen, waardoor je de hele dag je teen door het gat voelt steken.

… het leuk te vinden om lijstjes te maken met wat je nog moet doen of wat je mee moet nemen, zodat je het af kunt strepen.

… bij Primark je hele mandje vol te gooien, om bij de kassa de helft er maar weer uit te halen omdat je anders wel een heel hoog bedrag moet betalen.

… in één week tijd drie pakketjes thuisbezorgd te krijgen, omdat je je niet in kon houden tijdens het online shoppen.

Lees nog meer: Het is gelukkig oké…