Je wilt gaan slapen maar je hebt geen zin om je make-up nog weg te halen. Dus duik je met make-up op je bedje in. En de volgende dag vind je dat je mascara nog prima zit, dus smeer je er gewoon een nieuw laagje overheen. Herkenbaar? Lees verder voor nog meer herkenbare stuff.

Het is gelukkig oké om…

… te lui te zijn om een screensaver op het beeldscherm van je smartphone te plakken, waardoor je nu krassen op je beeld hebt.

… weer een notitieboekje met rainbows en unicorns te kopen, terwijl je thuis nog zeven nieuwe boekjes hebt liggen. So cute!

… ’s nachts niet te kunnen slapen als je de volgende dag jarig bent. Je bent zo benieuwd welke cadeautjes je zal krijgen.

… te vergeten dat je water had gekookt voor een kopje thee. En dan na een tijdje per ongeluk koud water in je kopje te schenken.

… je elke maand voor te nemen dat je gaat sparen, maar toch elke keer weer te veel geld uit te geven. Dat leuke rokje kon je écht niet laten hangen.

… wel belminuten in je abonnement te hebben, maar eigenlijk amper te bellen. Whatsappen is tenslotte gratis.

… al te weten welke telefoon je gaat nemen als je je abonnement mag verlengen over zeven maanden.

… het eng te vinden als een vrachtwagen je inhaalt, terwijl jij op de fiets zit.

… mooie prijskaartjes van kleding te bewaren, om ze na een poosje toch weg te gooien.

… te fantaseren dat je eerste kus met die celeb boy zal zijn.

… altijd alles kwijt te zijn, terwijl je juist een kleine tas hebt gekocht zodat je niets kwijtraakt. Hmpf.

… geen gewone koffie te lusten, maar wel die van Starbucks. Met je BFF lekker een vanille latte of een caramel macchiato drinken.

Lees nog meer: Het is gelukkig oké