Je zit op de fiets en je hebt een zonnebril op, want het is superlekker weer. Je rijdt een tunnel in en opeens vraag je je oprecht verbaast af waarom het zo superdonker is? Duh, je hebt een zonnebril op! Herkenbaar? Lees verder voor nog meer herkenbare stuff.

Het is gelukkig oké om…
 
… je kamer opruimen tot het weekend uit te stellen als je ouders vragen of je het wilt doen, en dan te hopen dat ze het zullen vergeten.

… in de klas je stoel stiekem een beetje naar achteren te schuiven, zodat je mee kunt luisteren met de sappige roddels die de meisjes achter je bespreken.

… als je je gezicht hebt schoongemaakt een spoor van gebruikte watjes achter te laten in de badkamer, waardoor je moeder weer op je aan het mopperen is.

… giga te balen als je ontdekt dat je favo luchtje uit de handel is gehaald, en je een zoektocht op internet start zodat je hem hopelijk toch nog ergens kunt bestellen.

… na het gymmen niet te durven douchen op school omdat geen enkele girl dat doet, en daarom maar extra deo opspuiten.

… soms bijna je eigen handschrift niet meer te kunnen lezen, als je heel snel aantekeningen hebt gemaakt.

… als je bang bent na het kijken van een enge film de dekens over je hoofd te trekken, omdat je denkt dat je dan wel veilig bent.

… op je kamer een rommellaatje te hebben, waar prulletjes zoals bioscoopkaartjes en leuke lintjes in liggen waar je geen afscheid van kunt nemen.

… geen string aan te trekken maar een gewone onderbroek als je weet dat je vandaag gym hebt.

… soms dingen in je eentje te doen zoals lunchen, shoppen, naar de bios of een concert.

… heel vaak een nieuw pakje met elastiekjes te kopen als je ze weer eens allemaal kwijt bent.

… weer te beginnen met nagelbijten als je nagels lang gegroeid zijn, terwijl je net was gestopt. Omdat je het gewoon niet kunt weerstaan.

… af en toe een steekje van jaloezie in je buik te voelen, als je hoort dat je BFF veel met een ander meisje optrekt. 

Lees nog meer: Het is gelukkig oké…