Je brengt eyeliner aan en je blijft het tien minuten bijwerken omdat je maar geen strakke gelijke lijntjes krijgt. Vervolgens zijn bijna je hele oogleden zwart en haal je het er maar weer af met make-upremover. Herkenbaar? Lees snel verder voor nog meer herkenbare stuff!

Het is gelukkig oké om…

… tijdens het leren te beginnen met het schrijven van een samenvatting en er na een paar zinnen alweer mee op te houden omdat het te veel moeite is.

… de hele keuken drie keer door te zoeken omdat je iets wilt eten maar niks ziet waar je zin in hebt.

… telkens als je iets moet onthouden te denken dat je het echt niet gaat vergeten en vijf minuten later al niet meer te weten wat je nou moest onthouden.

… heel vaak gek te worden omdat je denkt dat je telefoon kwijt is terwijl je hem gewoon in een ander vakje van je tas hebt gedaan.

… heel lang naar een stom tv-programma te kijken omdat je te lui bent om de afstandsbediening te pakken of om überhaupt op te staan.

… thuis tien minuten bezig te zijn met je haar en het dan maar gewoon in een saaie staart te doen omdat het niet goed wil zitten en je geen tijd meer hebt.

… je ongemakkelijk te voelen als twee van je vriendinnen ruziemaken terwijl jij er bij staat.

… wel eens kleren te kopen die je vervolgens geen één keer aandoet.

… altijd een nieuw tijdschrift te willen kopen terwijl je thuis al een hele stapel hebt liggen met tijdschriften die je nog moet lezen.

… al maanden je kamer een make-over te willen geven maar geen zin te hebben om eraan te beginnen.

… altijd hele gekke bekken te trekken als je je make-up aan het doen bent.

… de hele dag zin te hebben om te slapen maar als het bedtijd is klaarwakker te zijn en liever een aflevering van je favoriete serie te willen kijken.

… te moeten plassen als je net je nagels hebt gelakt. Terwijl het eindelijk eens was gelukt om je nagels netjes te lakken!

… te dromen over de denkbeeldige bruiloft van jou en je crush, terwijl je nog niet eens ooit een echt gesprek met hem hebt gehad.

Lees meer: Het is gelukkig oké…