Aan het begin van elke maand maak je geld over naar je spaarrekening. Beetje jammer dat je het er later die maand weer net zo makkelijk vanaf haalt als je weer eens geld te kort hebt. Je moet natuurlijk wel ieder moment van de dag kleren kunnen kopen! Het was een leuk idee… Herkenbaar? Lees snel verder voor nog meer herkenbare stuff!

Het is gelukkig oké om…

… te zeggen tegen je broertje of zusje dat je nog geen cadeautje voor zijn/haar verjaardag hebt, terwijl je al weken geleden wat gekocht hebt.

… een week voor je naar de tandarts moet je tanden supergoed te poetsen. In de hoop dat hij niet doorheeft dat je soms nog wel eens vergeet te poetsen.

… voordat je naar het sportveld gaat nog even extra deo en een luchtje op te spuiten. Je moet tenslotte ook tijdens het sporten lekker ruiken.

… kipkluifjes met mes en vork te eten omdat je anders bang bent dat je vieze vingers krijgt.

… alle winkels af te zoeken naar dat ene tijdschrift en dan vervolgens alleen de horoscoop te lezen en de modefoto’s te bekijken. Als je alle andere teksten ook nog moet lezen ben je gelijk weer zoveel tijd kwijt.

… een feestje te willen geven als je ouders een weekend weg zijn maar toch helemaal alleen met een reep chocolade en een film op de bank te ploffen.

… elke winter weer honderden Labello’s, Vaseline-potjes en andere lipbalsems te kopen, maar geen één op te maken. En waar ze allemaal blijven, dat is ook een grote vraag.

… alles in je agenda te schrijven en dan toch dubbele afspraken te maken. Gaat het ooit lukken om alles te onthouden?

… de telefoon niet op te willen nemen als je ziet dat je oudtante belt. Dan maar tegen je moeder zeggen dat het haar werk is, dan moet zij wel opnemen. Slim!

… je naam in chocoladeletters te kopen en dan te balen dat jouw naam maar uit vier letters bestaat. Charlotte is ook een heel mooie naam, hoor mam.

… spruitjes alleen te eten met een hele berg appelmoes of mayo op je bord.

… in een restaurant eerst te kijken naar de toetjes, maar na het hoofdgerecht zo vol te zitten dat je geen toetje meer op kunt.

… op je kamer allemaal leuke kaarsjes en waxinelichtjes te hebben staan, maar ze nooit aan te steken. Beneden is het toch veel gezelliger.

… het moeilijk te vinden sommige geheimen te bewaren.

Lees nog meer: Het is gelukkig oké