In september toen de pepernoten weer in de winkels lagen, was jij de eerste die ze kocht. Je kon ze echt niet laten liggen! Chocoladepepernoten, kruidnoten en strooigoed: heerlijk. Jammer dat je er nu al op uitgekeken bent en dan moet pakjesavond nog komen… Herkenbaar? Lees snel verder voor nog meer herkenbare stuff!

Het is gelukkig oké om…

… je eigen grapjes niet meer na te kunnen vertellen omdat je dan zelf weer helemaal in een deuk ligt. Tja, dan lacht er in ieder geval iemand!

… nog meer naar ijs te verlangen als het buiten ook bijna vriest. Ijs is gewoon onwijs lekker!

… grote getallen niet te kunnen uitspreken. Het zijn ook zoveel cijfers!

… knopen in de banden van je Eastpak te maken zodat je klasgenoten je tas niet los kunnen maken als je hem vol met boeken op je rug hebt.

… elke keer als er een regenboog is, een foto op Facebook, Twitter en Instagram te plaatsen. Het is altijd zo mooi!

… gelijk je handschoenen uit de kast te trekken als het ook maar iets kouder is dan 10 graden.

… met feestjes glitternagellak op te doen en te balen als je het er weer af moet halen. Waar ben je aan begonnen?

… heel lang bij je vader te zeuren dat je zo graag een puppy wilt, zodat je vader er vervolgens voor kan zorgen als de hond groot is. Puppy’s zijn gewoon heel schattig!

… meer tekeningetjes in je schrift te hebben staan dan aantekeningen voor je toetsen.

… op je computer alles in mappen te zetten en dan vervolgens niks meer te kunnen vinden. In welk mapje stonden mijn vakantiefoto’s ook al weer?

… een paraplu bij je te hebben als het droog is en wanneer het regent hem vergeten te zijn. Argh! Kom je weer helemaal zeiknat aan op school.

… op vrijdag tijdens je laatste les de hele tijd op de klok te kijken. Is het nou al bijna weekend?

… al twee maanden van tevoren lootjes te trekken en dan twee dagen van tevoren te beginnen met je surprise en gedicht. Druk, druk, druk!

… gek te worden van alle liefdes-appjes die je vriendinnen krijgen, maar als je er zelf één krijgt helemaal weg te smelten… Wat is hij lief!