Regen, onweer, heel veel wind en kou… De avonden worden steeds stormachtiger. Tijd om lekker warm binnen te blijven! Heerlijk maar dan moet je het natuurlijk niet koud hebben. Wij geven je wat tips om ervoor te zorgen dat je het niet snel koud krijgt.

Wollen truien en pyjama’s
Je hoeft de deur niet meer uit en duikt vanavond lekker op de bank. Tijd om je stoere kleren in de kast te hangen en voor een comfi outfit te gaan. Dus trek je lekker warme pyjama aan en de veel te grote trui van je vader of je boy. Mmm… lekker warm en vertrouwd.

Sjaals
De kou kun je bijna niet overleven als je geen sjaal hebt. Dus ga op zoek naar zo’n lekkere, dikke sjaal. Dit najaar is de grote, wollen sjaal favoriet. Als je er eenmaal eentje hebt, kun je bijna niet meer zonder. En je zult het echt niet meer koud hebben!

Lekker onder de wol
Je ziet ze de laatste tijd veel vaker; van die lekker warme, vrolijke, retro dekens. Je hebt ze in allerlei leuke kleurtjes, printjes en noem maar op. Leuk om op je bed als sprei neer te leggen maar ook heel fijn om onder te kruipen.

Help! Ik heb koude voeten
Het is algemeen bekend: vrouwen hebben bijna altijd koude voeten. En ja, als je koude voeten hebt, heb je het al snel helemaal koud. Gelukkig is hier een oplossing voor: sloffen en dikke sokken! Er is niets lekkerder dan je schoenen uitdoen en in die o zo warme sloffen stappen. In no time zijn jouw voeten opgewarmd. Heb je geen sloffen? Pak dan je skisokken of andere warme sokken uit de kast.

Kachel
Het mag dan wel buiten stormen, maar dat vinden wij helemaal niet erg. Wij ploffen gewoon neer voor de kachel. Warm én romantisch! Het wordt nog leuker als je hout kunt branden dat je die middag zelf in het bos bij elkaar gesprokkeld hebt. Dus duik een middagje het bos in, zodat je ’s avonds lekker kunt opwarmen.

Je boy
Het is oneerlijk, jij hebt het altijd koud maar je boy voelt aan als een kacheltje… Maar is dat nou zo erg? Wij vinden van niet! Het is een extra goede reden om lekker tegen hem aan te kruipen!

Hot drinks
Tijd voor een filmavondje! Je hebt een stapel romcoms tevoorschijn gehaald en twijfelt nu wat je wilt drinken… Warme choco met slagroom, thee, anijsmelk of een andere warme drank. Het is allemaal zo lekker. Misschien moet je ze allemaal maar nemen, krijg je het voorlopig in ieder geval niet meer koud!