Jij en je BF waren heel gelukkig, maar toch maakte hij het ineens uit. Jij bent nog superverliefd en je kunt je geen leven zonder hem voorstellen. Keep your head up girl! Een break-up is supervervelend, maar met deze tips kom je snel over je ex heen zodat je straks weer helemaal happy bent!

Huilen
Huilen is superbelangrijk na een break-up. Laat die tranen lekker lopen en snotter er flink op los. Je hebt het gewoon heel moeilijk nu en dat mag je ook gerust laten blijken. Na even flink gehuild te hebben, voel je je zeker beter.

Delete hem
Probeer je ex overal te wissen. Delete alle foto’s, verwijder hem op Facebook en het belangrijkste: verwijder zijn nummer. Op deze manier word je niet met hem geconfronteerd en kun je hem niet bellen of appen als je je verdrietig voelt. Het is even lastig in het begin, maar door hem nergens meer tegen te komen, vergeet je hem sneller.

Negatieve kanten
Natuurlijk ben je verliefd geworden op je ex omdat hij zo lief en knap was. Maar hij heeft vast ook wel negatieve kanten! Schrijf deze op en herinner jezelf eraan dat je ex echt niet perfect was. Wees blij dat je deze kanten van hem niet meer hoeft te zien.

Leuke dingen
Ga lekker veel leuke dingen doen! Gezellig shoppen met je vriendinnen, naar de bioscoop gaan met je moeder of een lekkere taart bakken. Afleiding is heel belangrijk, op deze manier heb je niet eens tijd om aan je ex te denken. En door leuke dingen te doen, merk je snel dat je het zonder hem ook wel naar je zin hebt.

Verwen jezelf
Tijdens deze rottijd mag je jezelf gerust verwennen. Koop een paar grote repen chocolade en kijk de hele dag leuke films. Of pak het lekker groots aan en ga met je moeder naar een spa. Zo vergeet je even al die vervelende gedachtes en kom je helemaal tot rust. Je verdient het!

Vriendinnen
Je vriendinnen zijn er natuurlijk niet voor niets en in deze tijd kun je zeker bij ze terecht. Zij zullen je troosten en helpen je om er weer bovenop te komen. Dus blijf niet alleen thuis zitten, maar zoek je lieve vriendinnen op!
Β