Flirten is al knap lastig, maar helemaal als je crush bij jou op school zit! Hoe kun je op school flirten zonder dat de hele klas gelijk doorheeft dat je verliefd bent? Hier lees je tips!

All by myself
Je crush komt niet naar je toe als je non-stop bij je BFF’s zit. Geef toe: als de rollen omgedraaid waren, zou jij dat ook niet doen. Straks word je afgewezen! Zo voelt hij dat ook, dus zorg ervoor dat je soms even alleen zit of staat in de klas of in de pauze, zodat hij makkelijk naar je toe kan komen.

Complimentjes
Geef hem zo nu en dan een complimentje, maar dan wel een gemeende. Sommigen maken er een gewoonte van om complimentjes te maken alleen om een gesprek aan te knopen, maar dat is niet zo’n goede zet. Als je hem een gemeend complimentje geeft, klink je oprecht, waardoor hij veel sneller geneigd is om eropin te gaan.

Lees ook: Flirten als een pro in 10 stappen

Wink
Misschien wel de beste manier om te flirten, is met je ogen. Alleen door even zwoel in zijn ogen te kijken, kun jij zijn hart over laten slaan! Zo doe je dat: loop langs hem heen, kijk hem 2-3 seconden aan en kijk dan langzaam (!) weer weg. Als je dan ook nog glimlacht op het moment dat je wegkijkt, valt hij vast meteen voor je.

Hot body
Kijk je crush niet de hele tijd recht aan als je met hem praat. Kijk juist af en toe even weg. Laat je ogen even naar beneden glijden, kijk een paar seconden naar zijn gespierde borstkas en kijk hem dan weer aan. Wedden dat hij zich gevleid voelt als hij doorkrijgt dat jij hem bestudeert?

Smile!
Uit polls is gebleken dat boys er dol op zijn als vrouwen lachen of glimlachen. Gooi dus een verleidelijke of lieve lach in de strijd!

Babbel
Voor je crush helemaal smoorverliefd op je wordt, moet hij je wel leren kennen. Wees dus niet bang om een gesprekje met hem aan te knopen. Praat bijvoorbeeld over dingen die jullie gemeen hebben of vraag hem desnoods naar het huiswerk voor volgende week. Door af en toe te kletsen leert hij jou beter kennen en weet je zeker dat hij je ziet staan!

Doe de test: Ben jij een pro in flirten?