Wat voorspellen de sterren voor jou voor het komende jaar? Zal je een nieuwe liefde vinden of veel avonturen beleven? Check het hier!

Steenbok (22 december t/m 20 januari)
2015 wordt een goed jaar voor jou. Je zit lekker in je vel en hebt het gevoel dat je de hele wereld aankan. Hoewel je normaal gesproken best voorzichtig bent, durf je dit jaar meer risico’s te nemen. En met Valentijnsdag in het zicht kan dit voor singleSteenbokken een hoop geluk in de liefde betekenen…

Goed voornemen: You Only Live Once!

Waterman (21 januari t/m 19 februari)
2015 is hét jaar om helemaal voor je doelen en ambities te gaan. Heb je een crush en wil je graag actie ondernemen? Of wil je al heel lang op een bepaalde sport maar heb je je toch nooit ervoor ingeschreven? Ga ervoor! Waterman-girls zijn erg avontuurlijk en altijd op zoek naar uitdagingen.

Goed voornemen: maak een lijstje met haalbare doelen en rust uit als je je gestresst voelt.

Vissen (20 februari t/m 20 maart)
Je zit de laatste tijd supergoed in je vel en gelukkig zal dat in 2015 zo blijven! Je zal leren om compleet jezelf te zijn, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. En je zult zien dat dit positief voor je gaat uitwerken. Sta open voor nieuwe dingen, zodat je kunt ontdekken wat je leuk vindt en wat je écht wilt. Jep, na dit jaar weet jij precies waar je naar op zoek bent: in de liefde, op school én qua friends!

Goed voornemen: focus je op dingen die je gelukkig maken.

Ram (21 maart t/m 20 april)
Een nieuw jaar betekent superveel nieuwe kansen om dingen te veranderen waar je nu niet zo tevreden over bent. Normaal gesproken heb je de neiging de dingen toch wel te accepteren, maar je zult zien dat verandering juist supergoed uitwerkt. Vind je dat je vriendin véél te veel roddelt of heb je het eigenlijk helemaal niet zo naar je zin bij je bijbaantje? Durf je erover uit te spreken!  

Goed voornemen: durf voor je mening uit te komen.

Stier (21 april t/m 21 mei)
2015 staat voor jou in het teken van liefde en vriendschap. Je wordt nóg hechter met je BFF’s en samen gaan jullie allerlei feestjes af. Je flirt er op los en in het voorjaar ontmoet je een wel héél bijzondere boy… Iedereen is blij voor je en wie weet kan je zelfs op dubbeldate met je bestie. Maar vergeet niet: een vriendje hebben is leuk, maar pas wel op dat je schoolwerk er niet bij inschiet!

Goed voornemen: je best blijven doen voor school.

Tweelingen (22 mei t/m 20 juni)
Je bent superspontaan en hebt superveel friends, maar 2015 zal vooral in het teken staan van jezelf. Je neemt vaak veel te veel hooi op je vork en wil altijd iedereen tevreden houden. Dit is superlief, maar soms is het ook even goed om aan jezelf te denken, in plaats van alleen maar aan anderen. Plan dus genoeg relaxmomentjes in! Dat vinden je friends heus niet erg.

Goed voornemen: genoeg rustmomentjes nemen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)
Je zit al een tijdje na te denken over verandering, omdat je stiekem niet zo happy bent met hoe de dingen nu zijn. Dit kan verandering zijn qua friends, je BF, je profiel op school… Maar wat het ook is, 2015 is hét jaar om hier iets mee te doen! Want waarom zo doorgaan, als je het eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt? Het leven is te kort om er niet van te genieten!

Goed voornemen: verander de dingen waar je niet zo happy mee bent.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)
2015 wordt een jaar vol feestjes, avonturen en fun. Je ontmoet veel nieuwe mensen  en hebt een hoop leuke dingen in het vooruitzicht. Superleuk dus, maar probeer ook genoeg rustmomentjes in te plannen. Slaap is belangrijk en bovendien moet je je huiswerk ook niet laten versloffen… Goed plannen wordt dus jouw uitdaging!

Goed voornemen: je tijd goed inplannen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)
Hoewel sommige dingen niet helemáál zullen gaan zoals je eigenlijk zou willen, wordt 2015 een supergoed jaar voor je om van te leren. Het wordt vallen en opstaan, maar uiteindelijk zal je er véél sterker en met meer confidence uitkomen. De zomervakantie wordt er wél eentje om nooit te vergeten…

Goed voornemen: leren van je fouten.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)
Het begin van het nieuwe jaar is een goed moment om nog eens na te denken over het afgelopen jaar: hoe vind je dat de dingen nu gaan? Heb je je doelen bereikt? Is er nog iets wat je graag zou willen doen, maar nooit hebt gedaan? 2015 is hét moment om kleine, haalbare doelen voor jezelf te stellen die je makkelijk kunt bereiken. Op een sport gaan bijvoorbeeld, of dat ene vak afsluiten met een 8. Je zal zien dat je zelfvertrouwen aan het eind van het jaar véél groter is geworden!

Goed voornemen: schrijf kleine, haalbare doelen op en focus je hierop.

Schorpioen (23 oktober t/m 23 november)
Hoewel je normaal nog wel eens moeite hebt met het concentreren op je huiswerk, zal dit in 2015 geen probleem meer zijn. Je bent vastbesloten en supergemotiveerd om meer tijd aan je huiswerk te besteden en dat zal zeker weten leiden tot goede cijfers! Maar probeer ook af en toe eens wat relaxmomentjes in te plannen of wat leuks te doen met je friends. Dit verdien je en mag best!  

Goed voornemen: genoeg relaxmomentjes nemen.

Boogschutter (23 november t/m 21 december)
Dit jaar wordt een topjaar voor je, Boogschutter! Je voelt je confident, zit lekker in je vel en zal alles met een positieve blik leren te bekijken. Alles lijkt je voor de wind te gaan: zowel op school als met je vrienden. Je zal een hoop nieuwe mensen ontmoeten en als je er voor open staat, zal dit ook een jaar kunnen worden met héél veel love…

Goed voornemen: genieten van het leven!

Lees ook: Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou?