Wat hebben de sterren voor jou in petto? Lees snel jouw daghoroscoop want het is superhandig om je dag voorbereid te beginnen!


Waterman, 21 januari – 19 februari
Je bent met vol goede moed aan deze dag begonnen. Het is tenslotte bijna weekend. Houd dit vast want je zult zien dat je daar dit weekend extra veel profijt van hebt!

Vissen, 20 februari – 20 maart
Je ziet enorm op tegen iets wat je voor school moet doen. Pas op dat dit niet teveel invloed heeft op je humeur, want je zit vast niet te wachten op ruzie met je vader!

Ram, 21 maart – 20 april
Je hebt de grootste moeite om iets wat een vriendin je in vertrouwen heeft verteld niet door te vertellen. Probeer toch maar je mond te houden ook al is dit niet je sterkte kant!

Stier, 21 april – 21 mei
Vandaag heb je eindelijk een beetje rust. Die drukke periode loopt op z’n eind. Plan een avondje bankhangen in en geniet ervan, want dat heb je verdiend!

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
Je zegt vandaag een beetje te vaak en te snel wat je denkt. Pas op, want anders krijg je straks nog ruzie en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Tijdens een gezellig middagje met je BFF ontdek je iets bijzonders over haar. Natuurlijk kun je er met haar over praten maar vergeet je andere vriendinnen niet!

Leeuw 23 juli – 22 augustus
Jouw zelfvertrouwen kan wel een boost gebruiken. Probeer eens een andere sport uit. Misschien kun je samen met je bestie een proefles boksen doen?

Maagd, 23 augustus – 22 september
Je staat vandaag in het middelpunt van de belangstelling. Probeer er ook eens van te genieten, je hoeft heus niet verlegen te zijn!

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je krijgt dat appje maar niet uit je hoofd… Wat bedoelde die boy daar nou eigenlijk mee? Stap gewoon op hem af en vraag wat er aan de hand is.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Je doet het liefst alles op je eigen manier maar het is ook heel belangrijk om goed samen te kunnen werken. Probeer eens wat beter naar andere mensen te luisteren.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je bent wel heel vaak aan het dagdromen, Boogschutter… Ook al ben je superverliefd, je moet wel opletten tijdens wiskunde, anders haal je straks die belangrijke toets niet!

Steenbok, 22 december – 20 januari
Jij staat altijd voor iedereen klaar. Je besties kunnen altijd op jouw hulp rekenen. Pas wel op dat sommige mensen jouw vriendelijkheid niet misbruiken!

Doe de quiz: met welke work-out begin jij de lente?