Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! E. (14) is nog nooit verliefd geweest en denkt dat ze misschien nooit een vriendje krijgt. What to do?

E.: ‘Mijn probleem is dat ik nog nooit een echt vriendje heb gehad. Ik ben zelfs nog nooit verliefd geweest of heb iemand leuk gevonden. Ik ben bang dat ik nooit iemand leuk vind. Al mijn vriendinnen hebben al een vriendje of al gehad. Is het normaal dat ik als 14-jarige nog nooit een vriendje heb gehad? Ik zou best wel een vriendje willen hebben maar ik ben gewoon niet het type dat zomaar op jongens afstapt en ze snel leuk vindt. Ik ben bang dat als ik niks onderneem ik voor mijn 18e nog geen vriendje heb gehad. Ik vind jongens trouwens wel snel leuk als zij mij ook leuk vinden. Ik ben alleen niet de persoon die jongens opzoekt op social media of heel lang met ze appt.  Ik weet ook niet hoe ik dat moet doen. Is het normaal dat ik nog nooit een vriendje heb gehad? Kunnen jullie mij helpen?’

Heb jij ook een probleem waarvoor je advies wilt van andere meiden? Stuur het dan hier in en wie weet lees je het binnenkort terug op GIRLZ.nl!

Lees ook: Ik hoor er niet bij