lachen

Gastblogger Merel: ‘Ik heb nog nooit zo hard voor de klas staan lachen’

Elke week schrijft een van de GIRLZ-gastbloggers een leuke, ontroerende of grappige blog. Dit keer is het de beurt aan Merel Sjoerdsma, ze houd van lachen, en hoe! Ze schreef een blog over haar meest ongemakkelijke moment op school. Awkward!  

Toen ik vorig jaar naar mijn nieuwe school ging, heb ik mijn allerbeste vriendin ontmoet. Het is altijd heel erg gezellig in de les, maar soms is het misschien wel iets te gezellig. Oops… Wij hebben altijd op maandag- en donderdagochtend tekenles samen en omdat het dan zo gezellig is, veroorzaakt dat soms nogal ongemakkelijke momenten, zoals een paar weken geleden.=

Artistieke kleding

Wij hebben een vrij artistieke tekenlerares, en soms kleedt ze zich wat… anders (ik hoop niet dat ze dit leest, hihi). In combinatie met dat we soms al heel melig zijn in de les, gaat dit af en toe fout. We moesten in die les heel erg lachen, omdat ze haar haar opgestoken had, een groene jurk droeg en bruine puntlaarzen aanhad. Ze had wel iets weg van een elfje! Omdat ik al zo melig was, kon ik niet meer serieus nadenken en vertelde ik het mijn beste vriendin, die naast mij zat. Zij zag het ook en dit maakte het allemaal niet heel veel beter, hihi.

Lachen voor de klas

We dachten dat de lerares niet doorhad dat we moesten lachen, maar helaas was dat wel zo. Ze riep ons naar voren en vroeg ons of we even iets voor wilden doen, maar wij waren niet de enige die naar voren moesten komen. Er moesten namelijk ook nog twee (nogal grote) jongens naast ons komen staan. Er werd ons gevraagd of we even voor konden doen hoe gebouwen hun stevigheid kunnen behouden. De twee jongens moesten dus in een soort driehoek tegenover elkaar staan en tegen elkaar leunen, en of het allemaal nog niet awkward genoeg was dat we daar schaterend voor de klas stonden, moesten we ook allebei de heupen van de jongens vasthouden. Vervolgens moesten we ertegen aanduwen om te kijken of ‘het gebouw’ zou blijven staan. Natuurlijk werkte dit allemaal niet zo goed vanwege onze melige bui te stoppen. Ik denk dat ik nog nooit zo hard voor de klas heb gelachen. Gelukkig hoefden we geen uitstuurbrief te halen, ondanks dat ik de hele les echt niet meer kon stoppen met lachen. Misschien moeten we de volgende lessen iets serieuzer te werken, voordat we dadelijk wél een uitstuurbriefje moeten halen, hihi.

Beeld: Instagram @merelsjoerdsma 

Lees meer: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij in de klas ook zo melig?

Gerelateerde artikelen